«Adam Auto» gaisa balonu festivālā 2

 
20.jūlijs 2007 10:25

Gaisa balons jau izsenis simbolizē cilvēces tiekšanos augšup, uz zvaigznēm un arī tagad reti kurš nebūs manījis debesīs šos lielos, apaļos brīnumus, kurus, ieklausoties vēja dziesmā, uzmanīgi vada drosmīgi cilvēki.

Šis simbolisms arī mudināja SIA "Adam Auto", Chevrolet pilnvaroto pārstāvi Latvijā, atbalstīt Starptautiskā Gaisa balonu festivāla norisi. "Mēs esam pastāvīgi augoša kompānija un arī automobiļi, kurus tirgojam, ar katru gadu tiek arvien vairāk pilnveidoti. Tēlaini izsakoties, mēs katru dienu tiecamies pēc zvaigznēm," apgalvo Ruslans Vlasjuks, SIA "Adam Auto" Chevrolet tirdzniecības vadītājs.

Festivāla apmeklētājiem būs iespēja ne tikai priecāties par gaisa baloniem, bet, piemēram, „Adam Auto” dienas ietvaros 20. jūlijā Bauskā iepazīt arī Chevrolet automobiļus. Arī citas festivāla dienas apmeklētāji varēs konsultēties pie Chevrolet pārstāvjiem par sev interesējošiem jautājumiem. Taču visspilgtākā atrakcija būs pilotu cīņa par Chevrolet Lacetti automobili- tas pilots, kurš no gaisa balona spēs aizsniegt un paņemt mašīnas atslēgas, arī kļūs par Chevrolet Lacetti laimīgo īpašnieku!

SIA "Adam Auto" jau kopš 1997.gada piedāvā Latvijas pircējiem Opel automobiļus, bet no 2004. gada tika uzsākta arī Chevrolet automobiļu tirdzniecība. Šobrīd šī marka ir iekarojusi pircēju uzticību savas labās kvalitātes un cenas attiecības dēļ. "Mēs arī turpmāk piedāvāsim saviem klientiem arvien labākas automašīnas par pieejamu cenu un ceram, ka arvien vairāk cilvēku iepazīsies ar mūsu automobiļu plašo klāstu," stāsta R. Vlasjuks.

SIA „Adam Auto” ir lielākais Opel, Chevrolet un SsangYong dīleris Baltijas valstīs ar filiālēm Rīgā, Ventspilī un Liepājā. 2007. gadā SIA „Adam Auto” svinēs savu 10 gadu jubileju.
 
Visi komentāri
 
239038. viesis 20.jūlijs 2007 11:54
0 0 Atbildēt

auto - rokas stiepiena attālumā :)

239286. viesis 23.jūlijs 2007 13:18
0 0 Atbildēt

Balonu festivāls bija labs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti