Latgales priekšpilsētai pirmā „Park & Ride” autostāvvieta 6

 
23.jūlijs 2007 9:49

Latgales priekšpilsētas izpilddirekcijā notika jaunā multifunkcionālā kultūras un mākslas centra un Park & Ride daudzstāvu autostāvvietas projekta realizācijas prezentācija.

I.Zarumba, pārstāvot pašvaldības satiksmes organizatorus, klātesošos informēja, ka pirmā Park & Ride autostāvvieta ir tikai sākums pilsētas centra atslogošanai no transporta plūsmas. No rīta un dienā autobraucēji varēs atstāt tur savas automašīnas, lai dotos uz darbu centrā ar autobusu vai tramvaju. Ir paredzēts līdz stāvvietai pagarināt 7. tramvaja līniju un ierīkot jaunus autobusu maršrutus. Vakarā, savukārt, autostāvvietā būs brīvas vietas kultūras centra apmeklētājiem, vai tie būtu amatierkolektīvu dalībnieki, vai koncerta apmeklētāji.

Pilnīgi pabeigta „Park & Ride” autostāvvieta 1200 vietām prasītu vēl 25 miljonus. Ja kultūras centra izmaksas nosegs ieņēmumi no citu pašvaldības īpašumu atsavināšanas ieņēmumiem, tad autostāvvietas finansējumu varētu atrisināt ar privātās partnerības metodi, rīkojot konkursu privātajiem investoriem par tiesībām piedalīties projektā. Autostāvvietā paredzēts vispirms izbūvēt vietas 300 automašīnām, palielinot tās ietilpību pakāpeniski pēc vajadzības un finansējuma iespējām.
 
Visi komentāri
 
239172. viesis 23.jūlijs 2007 9:58
0 0 Atbildēt

Lasu virsrakstu-obn;a, jau ir, uzbūvējuši!!

Izrādās...tikai sapņo vēl par to....

239189. viesis 23.jūlijs 2007 10:22
0 0 Atbildēt

Kas ir staavvieta 300 auto, it iipashi par to cenu ko te min. Man liekas ka shita izklausas peec "Money park in someones pocket".

Tur pat labi ja tikai Ikshkjiles iedziivotaajiem pietiek vietas kur auto nomest. :D

239265. viesis 23.jūlijs 2007 12:23
0 0 Atbildēt

Latgales pr-pils. isteniba jau labu laiku darbojas P&R parkings 1ls/8h, atrodas Lubanas iela pie dzelzcelja

239306. viesis 23.jūlijs 2007 14:53
0 0 Atbildēt

Nafig man kautkādu park&praid stāvvietu, ja man ir bezmaksas stāvvieta pilsētā?

239345. viesis 23.jūlijs 2007 17:47
0 0 Atbildēt

Turpat netaalu Zoom un K-rauta staavvietas staav tukshas, nedomaaju ka kkas mainiisies deelj taa, ka tramvajs shitai tuvaak buus. Un Doles stavvieta arii nebuut nav paarpildiita iepretiim tramvaja aplim.

239364. viesis 23.jūlijs 2007 22:50
0 0 Atbildēt

Kaut kāds sviests. Adrese, kur viņa atrodas, nav pateikta, par kādu karti, kur būtu norādīti piebraucamie ceļi, vispār nerunāsim. Kādi konkrēti sabiedriskie transporti tur ir un kur ar viņiem var aizbraukt - ne vārda. Vai stāvvieta par velti un ja nē, tad cik naudiņas jāmaksā - ne vārda. No miglainajiem tekstiem par kaut kāda 7. tramvaja līnijas pagarināšanu noprotu, ka tas ir vēl aiz Doles. Un visticamāk, ka konkrēts sab. transports nav pieminēts tāpēc, ka viņa tur vēl nav...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti