Hyundai aizstās Coupe ar jaunu aizmugures piedziņas modeli 4

 
31.jūlijs 2007 9:52

Kompānija Hyundai plāno aizstāt modeli Coupe (Tiburon) ar jaunu aizmugures piedziņas modeli. Jaunais auto konkurēs ar Infiniti G35.


Hyundai Genesis

Gaidāms, ka auto būs pilnīgi citāds eksterjers konceptmodeļa HCD8 Sports Tourer stilā, kā arī pilnībā modernizēts salona dizains. Auto tiks būvēts uz sedana Genesis platformas un aprīkots ar četru un sešu cilindru benzīna dzinējiem. Nekāda detalizētāka informācija par tehniskajiem raksturlielumiem pagaidām nav pieejama.


Hyundai Genesis

Dienvidkorejas kompānijas pārstāvji paziņojuši, ka šāda aizmugures piedziņas kupeja varētu parādīties pusgadu vai gadu pēc Hyundai Genesis debijas, kas ieplānota nākošā gada vidū.
 
Visi komentāri
 
239941. viesis 31.jūlijs 2007 10:35
0 0 Atbildēt

Genesis-7.bembja kopija,tikai ar Mondeo aizmugures lukturiem.Un vēl-maz ticams,ka varētu būt neliela divdurvniece uz liela sedana bāzes,nezin no kurienes šāda informācija-tikpat nesakarīga kā no ''atverts''.

239944. viesis 31.jūlijs 2007 10:43
0 0 Atbildēt

Izskataas neslikti, nu mosh no Hyundai arii iznaaks premuim brends. Bet BMW gan tieshaam atgaadina (bet nu taa laikam visiem razjotaajiem - kas grib kljuut par premium segmentu - taada slimiiba ko japaarslimo).

Bet ja no shitaas laivas uztaisa kupeju man liekas sanaaks kaut kaada TOYO Camry Solara, bet nu dziivos redzees, Infinity viena no kupejaam jau ar nau mazinja.

239947. viesis 31.jūlijs 2007 10:57
0 0 Atbildēt

attēlā redzamais nav coupe RWD aizvietotājs , bet gan HYNDAI premium klases auto!

HYUNDAI Coupe aizvietoājs būs RWD ,bet kā izskatās skatīt šeit.

www.autoblog.com/photos/2009-tiburon-spy-shots/

www.autoblog.com/photos/hyunda...-spy-shots-ii/

P.S. amerikā HUYNDAI Coupe pārdod ar nosaukumu HYUNDAI Tiburon

239984. viesis 31.jūlijs 2007 13:32
0 0 Atbildēt

nu tad beidzot skiibacainie izlaidiis kaadu klasiku-savaadaak jau sie priekspiedzinjas un quatriki ir taa apnikusi-un peedeejiem jebkuras firmas modeliem tas kvatro ir tads pats kad es piemaavies maajas eju!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti