Satiksmes organizācijas izmaiņas Rīgā 7

 
3.augusts 2007 0:09

Lai paātrinātu satiksmes plūsmu Viestura prospekta un Meža prospekta krustojumā, ar 2.augustu tiek izveidota papildus kreisā pagrieziena josla virzienā no dzelzceļa pārbrauktuves uz Viestura prospektu.

Līdz ar to autovadītājiem, braucot virzienā no Sarkandaugavas, būs atļauts veikt kreiso manevru no Meža prospekta uz Viestura prospektu no divām braukšanas joslām. Kravas transportlīdzekļi kreiso manevru varēs veikt tikai no labās malējās braukšanas joslas.

~~~

Sakarā ar akciju sabiedrības „Ceļu pārvalde” iesniegumu par rekonstrukcijas darbiem Dreiliņu ielā ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma projekts, kurā ņemts vērā, ka no 6.augusta līdz 17.oktobrim tiks organizēta vienvirziena satiksme Dreiliņu ielas posmā no Kalnciema ielas līdz Ormaņu ielai (virzienā no Kalnciema ielas uz Ormaņu ielu).

Akciju sabiedrībai „Ceļu pārvalde” uzdots no 6.augusta līdz 17.oktobrim Dreiliņu ielā nodrošināt:
• transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu;
• iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Dreiliņu ielas slēgtajā posmā) transportu piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam;
• operatīvā transporta kustību;
• rekonstrukcijas darbu izpildi;
• apbraucamo ceļu uzturēšanu.

Transportlīdzekļu satiksme Dreiliņu ielā var tikt atjaunota pirms rīkojuma projektā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.

~~~

Sakarā ar pilnsabiedrības „A.S.R. Projekts” iesniegumu par seguma atjaunošanas darbiem Meža prospektā ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma projekts, kurā ņemts vērā, ka 4.augustā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Meža prospekta posmā no Ezermalas ielas līdz Kokneses prospektam (izņemot tramvaju satiksmi).

Pilnsabiedrībai „A.S.R. Projekts” uzdots 4.augustā Meža prospektā nodrošināt:
• transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu;
• iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Meža prospekta slēgtajos posmos) transportu piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam;
• operatīvā transporta satiksmi;
• seguma atjaunošanas darbu izpildi;
• apbraucamo ceļu uzturēšanu.

SIA “Rīgas satiksme” uzdots 4.augustā:
• organizēt 48. maršruta autobusu satiksmi no Ulbrokas kapiem pa maršrutu līdz Saules dārzam un atpakaļ pa maršrutu;
• nodrošināt informācijas izvietošanu pieturvietās par izmaiņām maršrutā.

Ja meteoroloģisko apstākļu dēļ asfaltēšanas darbi tiks atlikti, tad remontdarbi tiks pārcelti uz 5.augustu.

Transportlīdzekļu satiksme Meža prospektā var tikt atjaunota pirms rīkojuma projektā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.

~~~

Sakarā ar SIA „Kalnozols Celtniecība” iesniegumu par būvniecības darbiem Balasta dambī ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma projekts, kurā ņemts vērā, ka no 6.augusta līdz 31.decembrim tiks slēgta visa veida transportlīdzekļu satiksme Balasta dambī, 100 metrus garā posmā no Ģipša ielas Enkura ielas virzienā.

SIA „Kalnozols Celtniecība” uzdots no 6.augusta līdz 31.decembrim Balasta dambī nodrošināt:
• transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu;
• iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Balasta dambī slēgtajos posmos) transportu piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam;
• operatīvā transporta satiksmi;
• būvniecības darbu izpildi;
• apbraucamā ceļa uzturēšanu.

Transportlīdzekļu satiksme Balasta dambī var tikt atjaunota pirms rīkojuma projektā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.
 
Visi komentāri
 
240182. viesis 3.augusts 2007 0:47
0 0 Atbildēt

Novācot luksaforu meža/viestura prospektā satiksmes intensitāti varētu palielināt vēl vairāk.

Bet to jau viņi neatzīs, jo tad viņus iesūdzēs tiesā par līdzekļu izšķērdēšnu 220 kLVL apmērā!

240187. viesis 3.augusts 2007 9:32
0 0 Atbildēt

labi vel ka atzina - "projekts nav bijis pilnigs un bija vajadzīgas izmaiņas".

ikdienā tajā pusē nebraukāju, bet skatoties kartē neizskatās ka tur gājēju plūsma varētu būt tik intensīva, ka viņu drošiba ir jānodrošināta ar tik grandioziem sastrēgumiem.

240195. viesis 3.augusts 2007 11:51
0 0 Atbildēt

Uh,

1) kadu paris nedelu laika, kops meza/viestura luksofors darbojas, esmu manijis tur tikai paris tantinas, kas dodas uz kapiem - gajeju pareja tur nafig nav vajadziga - neviens to tapat nelieto

2) smagajam masinam tur vispar nav ko darit, jo kops meza prospekta ir 3 joslas fures un balkvedeji (ari garie autobusi) tur vispar nevar normali izgrozities - lai brauc pa tvaika ielu.

3) Nekadi nav saprotams, kapec ir atlauts visiem auto braukt taisni no mezaparka uz sarkandaugavu - taisni vajadzetu atlaut tikai sabiedriskajam transportam, parejie lai brauc caur brasu vai apgriezas uz viestura prospekta, no mezparka lidz sarkandaugavai nav talu un ir labs sab. transports - nav ko tur braut ar pers. auto. kam vajag uz centru un ganibu dambi lai brauc caur brasu.

4) kad parbrauktuve ir ciet ir jabut atlautam kreisajam pagriezienam no viestura uz meza pr.

5) labais pagrieziens no viestura uz maza pr. ir atlauts vienmer, bet jadod cels gajejiem (ja tadi tur vispar paliek?) un sabiedriskajam transportam, kas brauc no mezparka uz sarkandaugavu. (ta ka sab. ir ari taksometri, tad so lietu varbut var regulet ar luksofora signaliem)

6) no rita prioritars luksofora rezims ir izbrauksanas nodrosinasana no viestura prospekta, pa dienu varbut var palikt ka ir, bet vakara prioritars ir kreisais pagrieziens no meza uz viestura pr.

Ja RDSD to ta nav spejigs noorganizet, tad nah vispar to luksoforu nonest un uztaisit kartigu tirisanu satiksmes drpartamenta par pasvaldibas un ES lidzeklu izsaimniekosanu!

PS. da kuru gan tas interese, ka tika kabatas piepildit. RDSD ir tik tupi cilveki, ka nekad nesapratis, ka gandriz katrs no jauna uzstaditais luksofors, bremze VISU satiksmi (ARI SABIEDRISKO TRANSPORTU!) un arvien samazina velmi lietot to sabiedrisko transportu :P

240214. viesis 4.augusts 2007 0:38
0 0 Atbildēt

kad beidzot buus viadukts uz tilta ielas? katra partija, bljin, sola bet reaali nekas nav izdariits - tagad shitas marazmaatiskais luksofors - no riita uz centru vairs vienkaarshi nav iespeejams tikt - vieniigais vairants braukt pa tvaika ielas pusi - bet tur arii Krievu rulete - var gadiities ka paarbrauktuve buus ciet uz 30+ min.. sviests

240221. viesis 5.augusts 2007 20:56
0 0 Atbildēt

Blje, kas shovakar dariijaas uz Viestura prospekta, virzienaa uz centru. Un peec pazinjas teiktaa, arii Sarkandaugavaa, uz Mezhaparku.

Shitaadi korkji veel nebija redzeeti. Abas joslas, vairaak nekaa kilometra garumaa (liidz pedeejai maajai uz Viestura prospekta pirms mezha posma)

Es visam sat. dep. piespiestu tajaa korkjii katru dienu staaveet, idiotu bars. Publiceet projekteetaajus, projekta apstiprinaataajus un paareejas atbildiigaas amatpersonas. Lai tauta zin savus "varonjus". Un vinju beerniem paareejie lai raada ar pirkstu, ka teevi idioti :I

240228. viesis 6.augusts 2007 9:08
0 0 Atbildēt

Bail padomāt, kas Viestura prosp.-Sarkandaugavas pārbrauktuve sāksies rudenī, ja jau šobrīd tur situācija ir tuvu vājprātam.

Jau daudzus gadus šajā vietā bija nepieciešami uzlabojumi, bet ne tādi, kādi tie ir šobrīd, jo nevis uzlabo, bet tieši otrādi - vēl vairāk pasliktina esošo situāciju.

Cik atceros, tad vēl PSRS laikos tika solīts, ka tur būvēšot viaduktu. Šobrīd ir tāda sajūta, ka kaut ko izdarīja, bet ko, kāpēc un kam tas bija vajadzīgs - paši nesaprot. Vai kaut viens Sat.dep. ierēdnis vispār to vietu savām acīm ir redzējis?

Ja nevaram uzbūvēt tiltu, tad steidzami vajag būvēt vel vienu pārbrauktuvi, kas nedaudz varētu atslogot esošo krustojumu ar Meža prosp.

Es arī vakar ap 21.00 braucu pa Viestura prosp., paldies Dievam virzienā no Sarkandaugavas, tādu sviestu, kas tur darījās, kādreiz varēja redzēt tikai pirmdienu rītos, bet nevis svetdienas vakarā.

240279. viesis 7.augusts 2007 2:12
0 0 Atbildēt

Jooou,dzirdeeju par so debiili izbuuveeto sarkandaugavas krustu,domaaju ka nau tik traki...bet,kad pasam naacaas netiisaam tur nokluut un nostaaveet pusotra kilometra garaa rindaa...triekt pie visiem velliem tos,kas izdomaaja so krustojumu saadi "uzlabot"!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti