«Autofavorīts» atklāj jaunu autocentru Daugavpilī 3

 
17.augusts 2007 15:09

Šī gada 20. augustā tiek atklāta SIA „Autofavorīts” jaunā filiāle - autocentrs Daugavpilī, Kārklu ielā 2a. Autocentrs nodrošinās plašu pakalpojumu klāstu – auto rezerves daļu tirdzniecību, auto servisu, motociklu servisu un jaunu auto, rolleru un motociklu tirdzniecību.

Autocentrs Daugavpilī šobrīd ir trešā „Autofavorīta” filiāle, kas atrodas ārpus Rīgas.
Agris Bārda, SIA „Autofavorīts” valdes priekšsēdētājs: „Mūsu autocentri jau ir Rīgā un Kurzemē. Tagad izvēlējāmies savu filiāli veidot tālākajā Latvijas reģionā Latgalē, kur atrodas arī daudzi mūsu ilggadējie klienti. Turpmāk preču piegāde un pakalpojumu sniegšana būs daudz operatīvāka, kā arī spēsim apkalpot daudz jaunu klientu.”

Jaunā autocentra vajadzībām uzcelta jauna ēka ar kopējo platību 800 kvm. Autosalonam un rezerves daļu tirdzniecībai atvēlēti 300 kvm, servisa telpām un noliktavai - katrai 200 kvm.

Autosalonā varēs iegādāties Korejā ražotās Ssang Yong apvidus automašīnas, Itālijā ražotos rollerus Piaggio, Gilera, Vespa, Aprilia, Taivānā ražotos SMC rollerus un kvadraciklus, pasaulē pazīstamās Japāņu kompānijas Suzuki motociklus un kvadraciklus, kā arī leģendārā Harley – Davidson modeļus uz pasūtījuma.

Rezerves daļu tirdzniecības zāle nodrošinās plašu produkcija klāstu ikviena klienta vajadzībām –gan automašīnas, gan motociklu īpašniekiem. Te būs iegādājamas gan auto un moto rezerves daļas, auto un moto ķīmijas produkcija, auto un moto riepas, kā arī plašs automašīnām un motocikliem nepieciešamo piederumu klāsts no dažādiem pasaulē pazīstamiem ražotājiem.

Jaunajā servisā tiks veikts visa veida automašīnu un motociklu remonts un tehniskā apkope. Tiks nodrošināts garantijas remonts un apkope Ssang Yong markas automašīnām.

SIA „Autofavorīts” dibināts 1994. gadā un tā sākotnējais darbības virziens bija automašīnu virsbūves daļu imports un pārdošana. Šobrīd „Autofavorīts” ir kompānija ar plašāko autoservisu ķēdi Latvijā – trīs autoservisi Rīgā, pa vienam Ventspilī, Talsos un Daugavpilī. Otrs uzņēmuma darbības virziens ir auto servisa aprīkojuma, auto rezerves daļu un aksesuāru vairum un mazumtirdzniecība. „Autofavorīts” ir arī oficiālais Korejas autoražotāja Ssang Yong Motor pārstāvis Latvijā un savos autosalonos piedāvā šīs markas apvidus automašīnas.

Katrs „Autofavorīta” autocentrs veidots kā komplekss, kur vienuviet atrodas serviss, auto rezerves daļu un piederumu veikals. Tas nozīmē, ka ikviens klients var saņemt līdzvērtīgu sava auto apkopi vai remontu jebkurā no „Autofavorīta” servisiem, kā arī firmas veikalos iegādāties nepieciešamās rezerves daļas, aksesuārus un citus ar auto saistītus produktus.
 
Visi komentāri
 
241010. viesis 17.augusts 2007 15:22
0 0 Atbildēt

redz ko var panākt ar lielu uzcenojumu.kas tirgo lēti tā i brauc ar otrajiem golfiem.Visu cieņu......

241015. viesis 17.augusts 2007 18:19
0 0 Atbildēt

Netikai ar lielu uzcenojumu to var panākt, bet ar pareizu politiku...

Kas tirgo lēti vairs golfam nesanāk :)

241025. viesis 18.augusts 2007 11:01
0 0 Atbildēt

Joprojaam daudzos dzīvo īstens proletārietis ar saukli '' Lai nebūtu bagāto!!!'' Labāk gan būtu dzīvot ar domu ''Lai nebūtu nabago''.

Ko arī jums novēlu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti