Vorobjovs un Ervalds gatavojas sezonas noslēgumam 2

 
20.septembris 2007 13:06

Īstam sezonas finiša spurtam gatavojas SEB Unilīzinga rallija komandas vadošā ekipāža Jānis Vorobjovs/Guntis Ervalds, kuri četrās nedēļās aizvadīs četrus rallijus!

Protams, šāds intensīvs sacīkšu režīms nebūtu iespējams bez sponsoru atbalsta, ko uzsver arī ekipāžas pilots Jānis Vorobjovs: „Tikai pateicoties mūsu sponsoriem - SEB Unilīzingam, AXIO Capital un Valvoline – varam atļauties šādu intensīvu sezonas nobeigumu. Mūsu sponsori allaž ir bijuši ieinteresēti sasniegt pēc iespējas augstākus rezultātus kā biznesā, tā rallijā, un viņi zina, ko tas prasa.”


Foto: iAuto.lv, Pentax K10D

Pirmais starts paredzēts jau šajā nedēļas nogalē, ekipāžai piedaloties pēdējā Latvijas minirallija čempionāta posmā, rallijā Aizpute, kas dalībniekus kārdina ar leģendāro Vecpils ātrumposmu. „Šogad rallijā Kurzeme mums neizdevās izbraukt Vecpils ātrumposmu, tāpēc izbaudīsim to tagad,” saka Jānis Vorobjovs.

Minirallijs tiks izmantots kā iesildīšanās Vīlandes rallijam, kas notiek nākamajā nedēļā un ir Igaunijas čempionāta priekšpēdējais posms. Ekipāžas mērķi šajā rallijā ir divi – pārbaudīt sporta automašīnai rekomendētos regulējumus un sagatavoties izšķirošajam LMT Latvijas čempionāta posmam, rallijam Latvija 2007. Jānis Vorobjovs Vīlandē vēlas pārtraukt Igaunijā dažādu iemeslu dēļ ieilgušo neveiksmju sēriju un finišēt, turklāt ekipāžas nostāja attiecībā uz ārzemju rallijiem – jauna, nezināma trase dod jaunu pieredzi, kas ir ļoti svarīgi.

Trešais rallijs finiša spurtā ir viens no svarīgākajiem šajā sezonā – rallijs Latvija 2007, kur izšķirsies šāgada čempionu liktenis N4 klasē. SEB Unilīzinga rallija komandas ekipāža N4 klases kopvērtējumā atrodas pirmajā vietā un saglabā labas izredzes sezonu pabeigt uz augstas nots. „Neskatoties uz saspringto situāciju kopvērtējumā, rallijam Latvija gatavojamies kā jebkuram citam Latvijas čempionāta posmam,” atklāj Guntis Ervalds. „Protams, ceram uz augstu rezultātu kopvērtējumā, taču neko nerēķinām, nekādas taktikas neizstrādājam.”

Šāgada sezonu Jānis Vorobjovs un Guntis Ervalds pabeigs ar tradicionālu startu Sāremā rallijā, kas ir viens no lielākajiem starptautiskajiem pasākumiem reģionā un pulcē ļoti augstvērtīgu dalībnieku sastāvu. Kā atzīst ekipāža, tas ir rallijs, kurā brauc ar prieku, bez spriedzes, jo sezona jau ir beigusies, visiem ir labs garastāvoklis, ir interesanta trase un skaista vide.
 
Visi komentāri
 
243389. viesis 20.septembris 2007 16:04
0 0 Atbildēt

Turam iikskjus!

Ar vienu auto tiks braukts? Pa kuru laiku tad paspees paarlasiit?

243477. viesis 21.septembris 2007 19:39
0 0 Atbildēt

nu, ja paskatās pieteikumus, tad aizputē un Vīlandē ir A grupas (ciemos braucamais), bet Latvijā un Sāremā - N grupas (pašu) autiņš :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 8

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti