Aicina iestādes slēgt līgumus par maksas stāvvietu rezervēšanu 4

 
4.oktobris 2007 9:02

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Andrejs Požarnovs ir nosūtījis vēstules visām iestādēm un organizācijām, kas izmanto rezervētas autostāvvietas ielu sarkano līniju robežās.

Vēstulē A.Požarnovs atgādina, ka no 6.jūnija ir spēkā grozījumi Rīgas domes 27.09.2005. saistošajos noteikumos Nr.18 “Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietu, kas atrodas ielu sarkano līniju robežās apsaimniekošanas un lietošanas noteikumi”. Atbilstoši šiem grozījumiem no saistošajiem noteikumiem ir izslēgti punkti, kas paredzēja tiesības bez maksas lietot pilsētas pašvaldības autostāvvietas dažādām valsts un pašvaldības institūcijām.

Tāpēc A.Požarnovs Satiksmes un transporta komitejas vārdā aicina izvērtēt iestādēm nepieciešamo maksas autostāvvietu skaitu un noslēgt līgumus ar Rīgas pašvaldības SIA “Rīgas satiksme” par maksas stāvvietu rezervēšanu atbilstoši stāvvietu izcenojumiem.

Vēstulē arī norādīts, ka pie Centra rajona izpilddirekcijas ēkas Pērses ielā pie ceļa zīmes Nr.532 “Stāvvieta” izvietotā papildzīme Nr.842 ar informāciju par stāvvietas rezervēšanu tikai iestādes transportlīdzekļiem ir pretrunā minētajiem saistošajiem noteikumiem un tāpēc ir demontējama.
Par spīti grozījumiem saistošajos noteikumos rezervētas autostāvvietas joprojām bez maksas izmanto virkne valsts un pašvaldības iestāžu – tādā veidā tiek aizņemtas kopā gandrīz 800 stāvvietu.

Piemēram, Saeima šobrīd ir rezervējusi 100 vietu Jēkaba ielā un Torņa ielā, Valsts Kanceleja 45 vietas un Apgabaltiesa – 20 vietu Tērbatas ielā, policija – kopumā 231 vietu dažādās ielās; rezervētas stāvvietas izmanto arī vairās ministrijas, valsts un pašvaldības iestādes un ārvalstu vēstniecības.
 
Visi komentāri
 
244318. viesis 4.oktobris 2007 10:02
0 0 Atbildēt

Pareizi dara.

Mazāk haļāvšiku - labāk.

244321. viesis 4.oktobris 2007 10:10
0 0 Atbildēt

lika bezmaksas, tagad maksaas riigas satiksmei. kas tur labaaks? taapat ne jau tie kas tur lika no savas kabatas maksaas. no iestaades budzheta nauda paarceljos uz rigas satiksmi .. jeegas nekaadas, tik vien kaa RS vairaak iekaasiis!

244350. viesis 4.oktobris 2007 13:25
0 0 Atbildēt

Viena valsts institūcija aicina citas valsts institūcijas maksāt par pakalpojumu,ievietojot reklāmu privātā resursā. Sviests.

244368. viesis 4.oktobris 2007 15:33
0 0 Atbildēt

Nu jau tā ir pacēluši cenas par maksas >, ka nav nekāds brīnums, ka drīz parādīsies piedāvājums piem. 2st. maksā 3. par brīvu, vai par 2 vietām maksā 3. bonusā !!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti