«Bosch» - jauna akumulatoru līnija 5

 
10.oktobris 2007 10:02

Kompānija „Bosch”, kas ir viena no pasaulē lielākajām autotehnikas ražotājām, izstrādājusi trīs jaunas akumulatoru līnijas – S3, S4, S5 - atbilstoši dažādu transportlīdzekļu prasībām.

Transportlīdzekļiem ar paaugstinātu enerģijas patēriņu ir nodrošināti augstāki jaudas parametri, tāpat ir uzlabota akumulatoru startēšanas parametri un uzticama energoapgāde. Turklāt „Bosch” sērijas akumulatoriem nav nepieciešama nekāda tehniskā apkalpošana.

„Bosch” jaunie S3, S4 un S5 līnijas akumulatori nodrošina pielāgotu izstrādājumu klāstu, kas atbilst jebkura transportlīdzekļa enerģijas patēriņam. Tas ir nepieciešams tādēļ, ka pareizā akumulatora izvēle ir atkarīga no transportlīdzekļa klases, elektroniskā aprīkojuma, braukšanas stila un klimata apstākļiem. „Bosch” S3 akumulators vislabāk derēs transportlīdzekļiem ar nedaudzām elektriskajām ierīcēm, sniedzot ilgdarbīgu un uzticamu energoapgādi. Savukārt S4 startera akumulators ir ideāli piemērots lielākajai daļai transportlīdzekļu ar augstākām veiktspējas prasībām. Visbeidzot, S5 ir īpaši izstrādāts modernajiem transportlīdzekļiem, kuri patērē daudz elektroenerģijas, jo ir aprīkoti ar lielu skaitu elektrisko ierīču, piemēram, ESP, sēdekļu apsildi, gaisa kondicionieri un CD/DVD atskaņotājiem.

Pateicoties uzlabotajai jaudai un augstākiem elektriskajiem parametriem, kas nodrošina labu startu arī aukstam dzinējam, jaunie „Bosch” S3, S4 un S5 akumulatori atbilst stingrajām kvalitātes prasībām, kuras automašīnu ražotāji izvirza akumulatoriem. „Bosch Silver Technology” izmantošana ievērojami samazina pārkaršanas izraisītu koroziju, tādējādi paildzinot akumulatora kalpošanas ilgumu. Jaunie akumulatori neprasa nekādu tehnisko apkalpošanu nevienā sava darbmūža posmā, pateicoties minimālajai iztvaikošanai. Izolētā akumulatora vāka konstrukcija nodrošina visaugstāko drošības līmeni, kā arī pasargā no skābes noplūdēm transportēšanas laikā un akumulatoram atrodoties horizontālā stāvoklī. Ergonomiskie rokturi padara akumulatoru viegli transportējamu un vienkārši uzstādāmu.

Īpašas Bosch S3, S4 un S5 pielietojuma iespējas

„Bosch” S3 akumulatori ir ekonomisks risinājums transportlīdzekļiem ar nedaudzām elektroierīcēm. „Bosch” S4 akumulatoru tehniskā konstrukcija ir īpaši piemērota kompaktās un vidēja izmēra klases transportlīdzekļiem, kā arī spēkratiem ar papildus elektroniskajām komforta ierīcēm. Par 15 procentiem augstāka startēšanas jauda nekā tradicionālajiem automašīnu akumulatoriem nodrošina ātru un uzticamu iedarbināšanu jebkurā gadalaikā. S4 klāsts aptver vairāk nekā 97 % no kopējā Eiropas automašīnu tirgus, kā arī atbilst Āzijas transportlīdzekļu īpašajām prasībām.

„Bosch” S5 akumulatori ir radīti moderniem transportlīdzekļiem ar plašu elektrisko komforta raksturpazīmju klāstu. Turklāt jauda no 52 līdz 110 ampērstundām un aukstās startēšanas strāva līdz pat 920 A ir uzticama dīzeļdzinējiem, lai gan tiem parasti nepieciešama augstāka iedarbināšanas jauda. „Silver Technology” un augstie elektriskie parametri paildzina „Bosch” S5 kalpošanas laiku līdz pat 30% salīdzinājumā ar tradicionālajiem akumulatoriem.

„Bosch Group” ir vadošais globālais tehnoloģiju un pakalpojumu piegādātājs. 2006. finanšu gadā aptuveni 260 000 asociētie partneri automobiļu un rūpnieciskās tehnoloģijas, plaša patēriņa preču un celtniecības tehnoloģijas jomās nodrošināja preču apgrozījumu 43,7 miljardu eiro apjomā. „Bosch Group” veido „Robert Bosch GmbH” un aptuveni 300 filiāļu un reģionālo uzņēmumu vairāk nekā 50 valstīs. Pasaules mēroga attīstība, ražošana un tirdzniecības tīkls ir turpmākas izaugsmes pamats. „Bosch” ik gadu tērē vairāk nekā trīs miljardus eiro izpētei un attīstībai, un 2006. gadā pieteicās vairāk nekā 3 000 patentiem visā pasaulē. Uzņēmumu 1886. gadā nodibināja Robert Bosch (1861-1942), nodēvējot to par „Precīzās mehānikas un elektrotehnikas darbnīcu”.
 
Visi komentāri
 
244706. viesis 10.oktobris 2007 14:01
0 0 Atbildēt

man gan kaut kaa nau veicies ar boshchiem , tur tikpat ilgi kaa ''parastie'' :)

244709. viesis 10.oktobris 2007 14:18
0 0 Atbildēt

TDI [?] 10.10.2007 14:01

man gan kaut kaa nau veicies ar boshchiem, tur tikpat ilgi kaa ''parastie''

===================

Tad jau tev ir paveicies. Man neviens bošš nav turējis tik ilgi, cik "parastais".

244712. viesis 10.oktobris 2007 14:22
0 0 Atbildēt

Hmm interesanti, interesanti shii Bosch dziishanaas peec palielinaatas starta straavas, vai tad vini nezin, ka jo lielaaka starta straava jo vairaak svinam piejaukts antimonojis, kas savukaart ieveerojami samazina kalposhanas laiku. Domaaju, ka muusdienaas uzmaniiba ir jaapieversh darba cikliem(izlaade-uzlaade), ko iztur konkreetais akumulators. jo varaak taapeec, ka visi jau pusliidz normali auto starteri ir apgaadaati ar jaudiigiem reduktoriem, taa kaa kungi palielinaata starta straava jau sen ir noiets etaps.....

244718. viesis 10.oktobris 2007 15:41
0 0 Atbildēt

Dorisa [?] 10.10.2007 14:18

Tad jau tev ir paveicies. Man neviens bošš nav turējis tik ilgi, cik "parastais".

=========================================

par to jau ir tas staasc :) un iipashi nau paveicies ar ''silveriem'' :) ja tas tranjkjis dabon riktiigi izlaadeeties , peecaak laadee cik gribi , nebuus vairs ''tas'' . Par shitaadu silveru/calcium utt.meganavarotu nikji ,ir pat gudri , akadeemiski izgliitoti , onkulji raxtiijushi ''autoritatiivos'' autozjurnaalos :)

244725. viesis 10.oktobris 2007 18:41
0 0 Atbildēt

nesen iehavoju bosch silver line S5 akūzi (610 variants). bail par starteri..vai izturēs...jo starta iegirziens ir vienkārši zvērīgs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti