Koalīcija skriešanas popularizēšanai Latvijā

 
22.oktobris 2007 10:03

BMW WESS Select, Jeļena Prokopčuka un Nordea Rīgas maratons vienojušies par sadarbību skriešanas kā dzīvesveida popularizēšanai. Oficiāli tika parakstīts sponsorēšanas līgums starp BMW WESS Select un Nordea Rīgas maratonu, BMW WESS Select salonā Ulmaņa gatvē 123.

Svinīgo pasākumu ar savu klātbūtni bija pagodinājusi arī Latvijas labākā garo distanču skrējēja un Nordea Rīgas maratona 2008 Goda patronese Jeļena Prokopčuka.



Sponsorēšanas līgums tika parakstīts piektdien, 19.10., tiekoties Aleksandram Oskinam, BMW WESS Select valdes priekšsēdētājam, Aigaram Nordam, Nords Porter Novelli valdes priekšsēdētājam un Nordea Rīgas maratona organizatoru komandas vadītājam un Jeļenai Prokopčukai. A. Oskins: „BMW WESS Select uzskata, ka skriešana līdzīgi kā braukšana ar BMW automašīnu ir bauda kustībā. Tādēļ vēlamies sadarboties ar valstī lielāko un nozīmīgāko garo distanču skriešanas pasākumu, lai radītu iespēju skriešanas baudu izjust pēc iespējas lielākam dalībnieku pulkam. Mēs jau ilgāku laiku atbalstām Jeļenu Prokopčuku, tādēļ pievēršanās Nordea Rīgas maratonam ir loģisks nākamais solis skriešanas kultūras popularizēšanai.”

Pasākuma ietvaros tika uzsākta arī Jeļenas Prokopčukas slavas alejas izveide. Slavas aleja BMW WESS Select salonā tika atklāta ar stendu, kurā visiem skriešanas entuziastiem un Jeļenas atbalstītajiem iespējams aplūkot vēsturisko sporta tērpu un starta numuru, ar kuru Jeļena uzvarēja ING Ņujorkas maratonā. Slavas aleja izveide ir loģisks solis, jo Jeļena Prokopčuka ir tikai sestā sieviete, kas prestižajā Ņujorkas maratonā uzvarējusi vairāk nekā vienu reizi.

BMW WESS Select uzskata, ka tas ir pamatots iemesls lepoties ar Jeļenas sasniegumiem un kā laba vēlējumu pirms nākamā izšķirošā starta ING Ņujorkas maratonā 4.novembrī Jeļenai Prokopčukai nodrošina jaunu automašīnu BMW X5. Laba vēlējumi Jeļenai ir ļoti nepieciešami, lai atbalstītu viņu laba sportiskā snieguma demonstrēšanai un Pasaules Vadošo Maratonu (World Marathon Majors) 2006./07. gada sezonas uzvarētājas titula izcīņā starp pasaules vadošajām maratona skrējējām.

BMW WESS Select kopā ar Nordea Rīgas maratona organizatoriem un Jeļenu Prokopčuku sadarbības ietvaros turpmākā pusgada laikā ieplānojuši dažādas aktivitātes ar mērķi popularizēt garo distanču skriešanu un atdzīvināt skriešanas kultūru, domājot kā aizraut ikvienu neatkarīgi no vecuma, tautības, fiziskās sagatavotības vai nodarbošanās.

J.Prokopčuka: „Maratons un garo distanču skriešana ir mana ikdiena. Esmu profesionāla sportiste. Tādēļ vēlos, sadarbībā ar citu nozaru profesionāļiem, aicināt visus Latvijas iedzīvotājus kļūt aktīvākiem. Ja mana neatlaidība un panākumi var iedvesmot uzvilkt skriešanas kurpes vēl vismaz 1000 vai 2000 nekad neskrējušos, tad esmu gatava dalīties savos pārdzīvojumos un arī treniņu noslēpumos.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti