Jaunais «Lancer Sport Sedan» - Latvijā 4

 
23.oktobris 2007 9:06

Jaunā globālā programma, kas pazīstama kā MMC “Project Global", sevi jau ir veiksmīgi pierādījusi, izveidojot otrās paaudzes Outlander, un tagad tai pievienojies 4 durvju Lancer Sports Sedan, kura pirmizrāde Eiropas publikai notika 2007. gada Frankfurtes auto izstādē.



Savukārt, Latvijas auto tīkotāji ar jauno Lancer Sport Sedan modeli var iepazīties jau šodien Mitsubishi auto salonos - Skandi Auto, Lielirbes ielā 32 un Aura Auto, Brīvības ielā 224.

Globāli

Ar daudzu miljonu investīcijām “Project Global” programma nākamo gadu laikā atbalstīs vairāku jaunu Mitsubishi automobiļu izlaišanu, tai skaitā arī pilnīgi jauno Lancer saimi un otrās paaudzes Outlander  automobili. „Project Global” programma ir radīta pilnīgi no jauna, lai atbilstu dažādām reģionālām vajadzībām un likumiem, kā arī izmainītu tirgus tendences un pircēju pieprasījumu.



Vēsture

Lancer Sport Sedan automobilis tika izstrādāts Mitsubishi Motors Eiropas dizaina studijā Treburā netālu no Frankfurtes (Vācijā), tā pārsteidzošais dizains ir radniecīgs daudz apbrīnotajiem Concept – Sportback (2005. gadā IAA auto izstādē) un Concept – X (2005. gadā Tokijā) konceptautomobiļiem, kuri, starp citu, arī tika radīti Eiropā.
 
Lielā mērā līdz ar Mitsubishi iedvesmojošo “Japānas modernā” dizaina filozofiju, tas atsauc atmiņā arī Lancer neatkārtojamo 35 gadu autosporta vēsturi, sākot ar Lancer 1600 GSR daudzkārtējām ralliju uzvarām 70. gados Āfrikā un Austrālijā (Austrumāfrikas safari, Bandama, Dienvidu Krusts,…) līdz ļoti karstasinīgajam 1980. gada Lancer EX 2000 Turbo automobilim un, protams, mūsdienu Lancer automobiļu evolūcijai.



Saime

Lai 2007.gada beigās Eiropas pircējiem piedāvātu 4,57 m garo un 1,76 m plato Lancer Sports Sedan automobili, Mitsubishi Motors Eiropā nodrošinās pilnu piedāvājuma spektru - sākot no zemākās vidējās klases modeļiem ar 1,5 litru benzīna dzinēju līdz vidējai klasei ar 1,8 litru benzīna dzinēju un 2,0 litru dīzeļdzinēja versijām (pieejamība atbilstoši tirgum), kā arī pilnīgi jaunajam Lancer Evolution, - Lancer sērijas jaunpienācējam.
 
2008. gadā Lancer Sport Sedan pievienosies Lancer Evolution X – Latvijas tirgū būs pieejams sākot ar jūnija mēnesi un jaunais piecdurvju Lancer Sportback – Latvijā tas varētu parādīties ar septembri. Lancer Sport Sedan cena Latvijā ir sākot no 15 100 EUR.

Visos automobiļu segmentos pilnīgi jaunā Lancer saime būs svaiga alternatīva pircējiem, kam svarīgas ir pamatvērtības - strauja dinamika, uzticamība, kā arī laba cenas un naudas attiecība, ko nodrošina tradīcijām bagāti, individuāli un pozitīvi ražotāju zīmoli.
 
Visi komentāri
 
245564. viesis 23.oktobris 2007 9:59
0 0 Atbildēt

shito njemu!

245594. viesis 23.oktobris 2007 12:16
0 0 Atbildēt

es arī labprāt nomainītu savu 2004.gada Lanceru pret šo..... Priekša daudz labāk padevusies kā iepriekšējās paaudzes

245599. viesis 23.oktobris 2007 12:38
0 0 Atbildēt

Yes, nu re mosh bus iemesls paarkaapt no TOYO uz Mitsu., citaak jauna Corolla smuka, bet pashaura. Patreizeejais Avensis taads taa kaa bishku ne paraak peec dizaina.

245607. viesis 23.oktobris 2007 12:59
0 0 Atbildēt

he, bet man 2006. gada Lancers,arii labpraat nomainiiti, shitas smukaaks :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 2

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti