«Forsāžas» jaunākais numurs ir klāt

 
2.novembris 2007 10:48

Žurnāla „Forsāža” jaunākajā numurā lasiet par Baltijas slavenāko Toyota Supra ar vairāk nekā 1000 ZS, skatieties reportāžu no „Auto klubu sporta spēlēm”, kā arī iepazīstieties ar aktuālāko ziemas riepu piedāvājumu.

Numura intervija ar ekstrēmo Dakāras braucēju Jāni Vinteru, kurš mūsu žurnālistei atzīst, ka jaunībā ir mucis no policijas!

Jaunumi: dragreisa sezonas noslēgums Lietuvā, Boulinga turnīrs auto klubiem – jau 11. novembrī; BHRA Baltic Cup rezultāti; izstāde „AutoExotica” nākamgad notiks.

Auto apraksti: BMW E46 328CI (Avenger) pārbūve un gaumīgs rezultāts; jaunais SAAB 9-3 – skaists, drošs, inteliģents; ceļu pavēlniece „Evita” jeb pilnīgi neparasts „46 Buick Roadmaster CX Convertible”, Honda S2000 japāņu autobūves sasniegums; Cadillac Eldorado Cabriolet – sapnis Rīgas naktī.

Tūninga jaunumi: ABT Sportsline Audi TT Roadster; Techart Cayenne Turbo; Geigercars – Hummer H3 GT Alpha; Jaguar Arden XKR AJ20.

Vēl žurnālā: atskats uz Vasaras kausa ceturto sezonu, TomTom navigācijas – vienkārši un ērti; Je Design – ekskluzīvi „tautas” auto; latviešu motociklistu piedzīvojumi Teksasā.

Auto klubu dzīve: BMW Life klubs, kurš uzvarēja sporta spēlēs; Subaru Club viena gada jubilejas svinības; Latvijas Audi klubs viesojas Lietuvā; FFR rīko sacensības tikai dāmām.

Vairāk jaunumu: www.forsaza.eu!
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti