MAXIMA dāvina 100 000 atstarotāju gājēju drošībai 7

 
2.novembris 2007 11:52

Lai gan “Maxima” veikalos šogad pārdoti 5,2 reizes vairāk atstarotāju nekā pērn šajā pašā laikā, uzņēmums nolēmis atbalstīt vērienīgo Ceļu Satiksmes Drošības direkcijas kampaņu “Nenobrauc” gājēju drošībai, ziedojot 100 tūkstošus bezmaksas atstarotāju.

No tiem 14 tūkstošus atstarotāju no 10. novembra varēs saņemt “Maxima XX” un “Maxima XXX” veikalu loteriju stendos ikviens pilnīgi par brīvu, bet pārējos atstarotājus izdalīs policisti uz ceļiem un akcijas rīkotāji - autoostās.

Tādējādi CSDD sadarbībā ar Valsts policiju, Iekšlietu un Satiksmes ministrijām ar “Maxima” atbalstu pievērsīs uzmanību gājēju drošībai. Galvenā mērķauditorija būs autovadītāji, kuriem diennakts tumšajā laikā ir jābrauc tā, lai viņi laikus varētu pamanīt tumšos lielceļu gājējus.

• Kampaņas laikā tiks translēti video un audio klipi, šoseju malās būs izvietoti vides plakāti „Nenobrauc” un  caur dažādiem kanāliem tiks dalīti atstarotāji un apģērbi ar atstarojošām lentēm.
• Rīgas samariešu apvienība (RSA) aicinās pašvaldību sociālos dienestus apzināt tos cilvēkus, kuriem ir nepieciešamas siltās jakas ar atstarotājiem. Līdz mēneša beigām tiks apkopota informācija un decembra pirmajās divās nedēļās iespēju robežās tiks nosūtītas siltās jakas ar atstarojošām lentēm. ( rsa@rsa.lv)
• Militārā policija rīkos reidus un neredzamajiem gājējiem dāvinās vestes ar atstarojošām lentēm. Satiksmes drošības kampaņa „Par gaišāku nākotni!” finansēta no OCTA līdzekļiem.
• Un, kā jau minēts, kampaņas atbalstītājs SIA „Maxima Latvija” ziedos 100 tūkstošus atstarotāju, kurus reidu laikā dalīs Valsts policijas darbinieki un kuri par brīvu būs pieejami Maxima veikalos.

Bet kāpēc “Maxima” dāvina par brīvu to, ko itin labi izdodas pārdot par naudu – jo 100 000 atstarotāji ir līdzvērtīgi atstarotāju daudzumam, ko “Maxima” tīklā pārdod vesela gada laikā?
Vai tādējādi  “Maxima” nezāģē pati sava biznesa zaru?

Nekā tamlīdzīga. Un pat nesauksim to par uzņēmēju sociāli atbildīgu rīcību, rūpējoties par sabiedrību. Īstais iemesls ir...konkurence. Lai gan  “Maxima” nekad nav vairījusies no konkurences ar citiem tirgotājiem, būdama pārliecināta, ka tajā vienmēr tikai uzvarēs, tomēr ir viens veikalu tīkls, pareizāk sakot, veikalu veids, no kura mēs nāvīgi baidāmies. Jo tikai tā klientus vienīgos vairs nekad neatgūsim, tie vienīgie mums uz visiem laikiem ir zaudēti. Tie ir apbedīšanas piederumu veikali un viņu klienti...Tāpēc “Maxima” nolēmusi pārspēt arī šos veikalus - uzdāvinot atstarotājus, kas tumsā cilvēkus pasargās no auto un saglabās viņiem dzīvību.

Jo Jūs, cienījamās pircējas un godātie pircēji, mums esat vajadzīgi dzīvi, sveiki un veseli. Un tādi Jūs esat vajadzīgi visiem cilvēkiem! Tāpēc paldies visiem, kas piedalās šajā labajā akcijā!

www.maxima.lv
 
Visi komentāri
 
246351. viesis 2.novembris 2007 15:27
0 0 Atbildēt

Ko Centis par šo visu domā ?

246354. viesis 2.novembris 2007 15:40
0 0 Atbildēt

Centis saka,ka sii reklaamas kampana labi ietekmees Maximas veikalu tiiklus ilgterminaa!

246356. viesis 2.novembris 2007 16:22
0 0 Atbildēt

priekšpēdējā rindkopa laikam ahūni smieklīga likās tā klauna (rakstītāja) acīs...

246360. viesis 2.novembris 2007 16:45
0 0 Atbildēt

Centis saka,ka nav jauki izteikties tik ciniski par sev liidziigajiem!

246363. viesis 2.novembris 2007 17:12
0 0 Atbildēt

Ir labs.Vairāk tos atstarotājus vajag.Nesen naktī gandrīz aizsūtiju uz labākiem degvīna laukiem kautkādu kviekli,kurš pālī bez maz pa ceļa vidu valkājās...vienīgā problēma,ka sīņiem tie atstarotāji bija,ir un būs pie vienas vietas(t.i to viņiem vnk nebūs...ne pie vienas vietas).

246386. viesis 3.novembris 2007 21:44
0 0 Atbildēt

vajag sodit tos kretinus kuriem nav atstarotaji. pashiem jau viniem laikam pofig ka beigti bet dazham labam autovaditajam tomer varbut nepatik dzivot ar apzinu ka vinsh negribot kluvis par slepavu.

varbut vnk apstaties un izdauzit zobus vai kauka taa?

246443. viesis 5.novembris 2007 14:59
0 0 Atbildēt

Tai brīdī nav doma, kā izkāpt un izdaudzīt zobus, es kādas 5min braucu ar domu - labi ka izdevās apbraukt ar nelielām sānslīdēm... tas pālis gan man liekas nesaprata, kas notika.

Bet kad attiet, tad gan sāc domāt, ka vajadzēja tak šamam apgaismot situāciju!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: VW T-Cross ar lielisku gaismas tehniku (+VIDEO) 7

Mazās klases krosovers Volkswagen T-Cross kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdots vairāk nekā 5,5 tūkst. eksemplāros. Lasīt vairāk

 

Līdz 2026.gadam Rīgā plāno pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā

Līdz 2026.gadam Rīgā plānots pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 

Mercedes EQS modernizēts; cenas nemainās, sniedzamība vairāk par 800 km (+ FOTO) 5

Mercedes-Benz modernizējis elektriskās piedziņas sedanu EQS, piestrādājis pie izskata un uzlabojis sniedzamību, taču cenu atstājis to pašu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti