«Citroën Jumpy» pasludināts par Komercauto 2008 3

 
9.novembris 2007 10:25

25.oktobrī Amsterdamas autosalona rīkotajā preses dienā, 20 valstu specializēto žurnālistu žūrija, kas pārstāvēja kopumā 20 Eiropas valstis, pasludināja Citroën Jumpy par 2008. gada komercauto Nr.1.

Jaunais Citroën Jumpy, kas salīdzinājumā ar iepriekšējo versiju, ir pilnībā pārveidots, pārliecināja gada komerctransporta balvas žūrijas locekļus par vairākām priekšrocībām. Citroën Jumpy izceļas ar nevainojamu stabilitāti uz ceļa, kā arī pasažieru un pārvadājamās kravas drošību. Turklāt savienojumā ar dizaina un komforta pilnveidojumu, Jumpy ieņem stabilu vietu atbilstošā auto segmenta topa augšgalā.

Jau 2007.gada pirmajos deviņos mēnešos Citroën Jumpy iekarojis 9.6% tirgus daļu Eiropā - 28 Eiropas valstīs, tādējādi iegūstot „pirmās izvēles” automašīnas statusu un kļūstot par visvairāk pārdoto automašīnu Spānijā, otro pārdotāko Beļģijā un trešo gan Francijā, gan Portugālē. Šobrīd katra piektā iegādātā automašīna pasaulē ir Citroën vieglais komerctransports, savukārt Eiropā Citroën ir viena no 10 pārdotākajām komercautomašīnām 28 valstīs.

Citroën Jumpy pirmoreiz pārdošanā parādījās 2007.gada janvārī. Šobrīd pārdoti jau vairāk kā 22 000 automašīnu. Visi jauna Jumpy modeļi ir pielāgoti vieglā komerctransporta braucēju specifiskajām vajadzībām. Aprīkoti ar jaunākajām tehnoloģijām, tie sniedz papildus auto vadāmības kontroles iespējas, nodrošina ievērojamu jaudas un degvielas patēriņa ekonomiju, tādējādi samazinot arī komerctransporta segmentam tik raksturīgo videi kaitīgo izmešu apjomu. Liels skaits komforta un drošības aprīkojuma, kā aizmugurējā pneimatiskā piekare un ESP, palīdz nodrošināt augstākā līmeņa stabilitāti uz ceļa, ieskaitot smagus lietošanas apstākļus un dažādu kravu pārvadāšanu.



Citroën Jumpy tiek piedāvāta daudzveidīga pasažieru un kravas pārvadāšanai piemērotu virsbūvju gamma, ieskaitot slēgta tipa furgonus un pasažieru combi versijas, kā arī šasijas versijas, kas paredzētas virsbūves pārveidošanai īpašajām klientu vajadzībām. Ņemot vērā plašo komerckravu pārvadājumu nozares attīstību, tiek piedāvātas plašas kombināciju iespējas dažādiem apjomiem, kravām un virsbūves garumiem.

Latvijas Gada Auto 2007 ietvaros tiek izdalīts atsevišķs posms komerctransportam, kas ieņem arvien svarīgāku lomu uzņēmumu ikdienas saimnieciskās darbības nodrošināšanā. Konkursa dalībnieku - komercauto testēšana notiek gan individuāli, gan arī organizētos kolektīvos izbraukumos. Citroën Jumpy pretendē arī uz Latvijas Gada Auto 2007 statusu komerctransporta segmentā.

SIA VEHO ir „VEHO Group Oy” meitas uzņēmums, kas pārstāv vadošo Somijas auto tirdzniecības uzņēmumu ar vairāk kā 70 gadu darbības pieredzi. SIA VEHO kā CITROËN oficiālais importētājs un dīleris Latvijā darbojas kopš 2004.gada februāra. Jaunas CITROËN automašīnas Latvijā var iegādāties Rīgā, Cēsīs, Daugavpilī, Kuldīgā un Ventspilī.
 
Visi komentāri
 
246913. viesis 9.novembris 2007 17:17
0 0 Atbildēt

A kapēc Citroen ne Peugeot???

246915. viesis 9.novembris 2007 18:28
0 0 Atbildēt

Un kapeec ne FIAT un Peugeot , bet Citroen!? Tas viss tachu ir viens un tas pats, kopaa sheemoja un vienaa ruupniicaa liek kopaa :)

246989. viesis 12.novembris 2007 12:15
0 0 Atbildēt

Būs tā kā ar Peugeot 206. Savu laik dabūja gada autiņu. Pēc diviem gadiem visos rādītājos parādijās, kā viens no neuzticamākajiem autiņiem.

Baidos, ka ar šo būs tāpat.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti