Oficiāli atklāta CSDD Valmieras nodaļa 4

 
23.novembris 2007 9:28

17. novembrī oficiāli tika atklāta Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) Valmieras nodaļa. Svinīgajā pasākumā piedalījās satiksmes ministrs Ainārs Šlesers, CSDD direktors Andris Lukstiņš, Valmieras domes priekšsēdētājs Inesis Boķis, kā arī ēkas arhitekti un celtnieki.

Ar šo notikumu CSDD turpina uzsākto misiju – sniegt mūsdienu prasībām atbilstošus augstas kvalitātes pakalpojumus un īsteno darbības pamat principus - atklātību, caurskatāmību un pieejamību.

Valmieras CSDD nodaļa ir pirmā jaunuzceltā direkcijas nodaļa, kur vienuviet tiek piedāvāti visi direkcijas sniegtie pakalpojumi: vadītāju kvalifikācija, transportlīdzekļu reģistrācija un tehniskā apskate. Ēkā ir moderna teorētisko eksāmenu pieņemšanas zāle, kur topošie auto vadītāji ir nodalīti no CSDD inspektoriem ar necaurredzamu stikla sienu.

Nodaļas ēka ir vienstāvu celtne, kurā viegli var iekļūt un pakalpojumus saņemt cilvēki ar īpašām vajadzībām. Līdz ar ēkas nodošanu ekspluatācijā CSDD turpina īstenot tipveida rajona nodaļu ēku koncepciju. Līdzīgas nodaļu ēkas ir uzceltas Ogrē, Liepājā, Valmierā un Madonā. Nākamajā gadā ir iecerēts sākt nodaļu ēku celtniecību Gulbenē un Talsos.

Tipveida nodaļu ēku projektu ir izstrādājis arhitektu birojs „Arhis”, bet celtniecību veica uzņēmums „SCO Centrs”.

CSDD tipveida rajona ēkas divas reizes ir augstu novērtēta vides pieejamības konkursā „Zelta kruķis”. 2005. gadā „Zelta kruķi saņēma Liepājas CSDD nodaļas ēka, bet 2006. gadā tika godalgota visa tipveida rajonu ēku koncepcija, saņemot balvu par humānākajiem vides pieejamības risinājumiem.
 
Visi komentāri
 
247648. viesis 23.novembris 2007 12:42
0 0 Atbildēt

Interesanti, jau janvārī, kad nācās tur pabūt, viss izskatījās pabeigts un nostrādāts, bet nu var jau būt, ka aizmugurē kaut kas nebija gatavs. :) Par eksāmenu zāli tiešām labi vārdi; CSDD pierāda savu domāšanu ar galvu un līdzekļu lieku neiesūkšanu.

247657. viesis 23.novembris 2007 14:26
0 0 Atbildēt

kauko nesapratu. taa nodalja tak jau gadu kaa straadaa... sviests.

247706. viesis 24.novembris 2007 15:54
0 0 Atbildēt

Kas tas par zelta kruķi? :D

247726. viesis 25.novembris 2007 20:08
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti