CITROËN Jumpy atzīts par Latvijas Komerctransportu 2007 2

 
26.novembris 2007 10:24

23. novembrī, Melngalvju namā norisinājās ikgadējā konkursa „Latvijas Gada auto 2007„ noslēguma pasākums, kurā noskaidroja līderus vairākās nominācijās.

Papildnominācijai ar nosaukumu „Darba rūķis” tika izvirzīti pavisam 5 kandidāti – CITROËN Jumpy, Peugeot Expert, Renault Master, Ford Transit un Iveco Daily. Iegūstot šo titulu CITROËN Jumpy atzīts par līderi komerctransporta segmentā Latvijā.



„Nominācija „Darba rūķis” ir vairāk nekā trāpīgs tieši CITROËN Jumpy modelim – allaž gatavs uzcītīgi kalpot un vest sev uzticēto nastu, turklāt īpaši sprigans kā vēsta pats modeļa nosaukums. Jāatzīst, arī paši esam ieguldījuši daudz darba, lai jaunais Jumpy godam atbilstu darba rūķa-izcilnieka statusam un spētu nevainojami veikt savus tiešos pienākumus. Paldies! Esam gatavi nākamajam palēcienam kopā ar Jumpy!”, teic Raimonds Dūda, saņemot balvu.

Zīmīgi, ka šā gada 25. oktobrī 20 valstu specializēto žurnālistu žūrija, kas pārstāvēja kopumā 20 Eiropas valstis, pasludināja CITROËN Jumpy par Komercauto 2008 un pārliecināja balvas žūrijas locekļus ar vairākām priekšrocībām.

CITROËN jau ilgstoši ir bijis viens no līderiem vieglā komerctransporta tirgū un ir novērtēts un atzīts arī no klientu puses. CITROËN Jumpy pirmoreiz pārdošanā parādījās 2007.gada janvārī un šobrīd pārdotas jau vairāk nekā 22 000 automašīnas. Latvijā 2007.gada pirmajos 10 mēnešos CITROËN šajā tirgus segmentā pārdevis 324 automašīnas, iegūstot 11,8 % tirgus. CITROËN Jumpy vērtējams kā būtisks un veiksmīgs CITROËN komercauto modeļu klāsta papildinājums.

Jaunais Jumpy izstrādāts pamatojoties uz klientu vajadzību izpēti, tādējādi radot priekšnoteikumus ceļam uz līderpozīcijām. Šos centienus pierāda jaunās dizaina iezīmes un tehniskie risinājumi. Jaunais CITROËN Jumpy var lepoties ar virkni inovatīvu tehnoloģisku priekšrocību un aprīkojumu, kas paredzēts pasažieru un vadītāja komfortam un drošībai uz ceļa. Jaunā automašīna piedāvā daudz plašāku izvēli ietilpības, kravnesības un virsbūves garuma ziņā, tādējādi spējot pielāgoties ikviena klienta vēlmēm un tā darbības specifikai. Turklāt SIA VEHO, oficiālā CITROËN importētāja un dīlera autosalonos ir iespēja veikt testa braucienus un pārbaudīt jaunā Jumpy iespējas un ērtības.
 
Visi komentāri
 
247797. viesis 26.novembris 2007 17:05
0 0 Atbildēt

Šī gada Latvijas komerctransporta jeb titulu Darba rūķis ir ieguvušas divas automašīnas - dvīņi Citroen Jumpy un Peugeot Expert

247815. viesis 27.novembris 2007 0:20
0 0 Atbildēt

Fiat Scudo,trešā automašīna.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 10

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti