Automobilis kā atriebības ierocis 5

 
8.janvāris 2008 10:36

Gandrīz pirms gada kanjona dibenā Jūtas štatā tika atrasta metāllūžņu kaudze, kas kādreiz bijusi auto Ford Explorer. Iekšā atradās divi līķi.

Tie izrādījās 61 gadu vecais ķīnietis Ju-Šung Lins un 26 gadus veca japāniete Juki Jušida. Izmeklēšana noskaidroja dažas norisinājušās drāmas detaļas un to, ka nāves cēlonis nebūt nav bijis nelaimes gadījums.

Izrādījās, ka 2006.gada martā pārītis iepazinies vienā no Tokijas naktsklubiem, kur Lins, būdams profesionāls mūziķis, strādājis. Drīz viņu starpā izveidojās romantiskas attiecības, kas paredzēja arī, ka ķīnietis apmaksās meitenes studijas Amerikas universitātē Bērklijā un segs citus izdevumus apmaiņā pret seksuāliem pakalpojumiem.

Tomēr pēc kāda laika Jušidas jaunkundze atteicās apkalpot padzīvojušo kavalieri. Lins atgriezās Japānā. Tiesa, drīz viņš neizturējis un piezvanījis bijušajai draudzenei, paužot vēlmi tikties un piedāvājot 20 000 dolāru.

Viņi tikušies Lasvegasā un nākošajā dienā devušies uz Monumenta aizu Jūtas štatā, kur arī norisinājusies traģēdija. Digitālās kameras ieraksts, ko atrada automobilī, ļāvis rekonstruēt bojā gājušo pēdējos dzīves mirkļus. Lins izkāpis no auto, lai fotografētu Jušidu, kas palikusi pasažiera sēdeklī. Pēc tam viņš iekāpis atpakaļ auto, apgriezis to un sācis braukt lejup. Nogāžot nelielu koku, Explorer nogāzies aizā. Abi bijuši uz vietas pagalam. Izmeklētāji nešaubās, ka ķīnietis apzināti nogalinājis sevi un savu japāņu draudzeni.
 
Visi komentāri
 
250039. viesis 8.janvāris 2008 10:52
0 0 Atbildēt

Harakiri(vai harikiri?),cik zinu,ir tāds pašnāvības veids kad sev ar zobenu vēderu uzšķērž,nevis ar auto nolido aizā.

250041. viesis 8.janvāris 2008 10:57
0 0 Atbildēt

Abiem vārdiem ir vienāda nozīme. Skaties wikipēdijā.

250046. viesis 8.janvāris 2008 12:06
0 0 Atbildēt
250057. viesis 8.janvāris 2008 14:42
0 0 Atbildēt

Raksta autors vareja pievienot ari bildes

www.sltrib.com/portlet/artic...7&startImage=1

un USA musaru Criminal Incident Record

extras.mnginteractive.com/live/media/si...entreport1.pdf

250090. viesis 9.janvāris 2008 11:11
0 0 Atbildēt

Gada pērle:

"Drīz viņu starpā izveidojās romantiskas attiecības, kas paredzēja arī, ka ķīnietis apmaksās meitenes studijas Amerikas universitātē Bērklijā un segs citus izdevumus apmaiņā pret seksuāliem pakalpojumiem."

Lūdzu, autoru...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti