Saražota desmit miljonā «Opel Corsa» 4

 
29.janvāris 2008 10:34

Vācijas ekonomikas ministrs Mihaels Gloss (Michael Glos) un Vācijas Tīringenes federālās zemes ministru prezidents Dīters Althauss (Dieter Althaus) bija klāt, kad aktrise Estere Švainsa (Esther Schweins) ar desmit miljono „Opel Corsa” nobrauca no konveijera lentes Eizenahas rūpnīcā.

Jubilejas automobilis ir modelis „Corsa ecoFLEX 1.3 CDTI”, kura izmešu līmenis ir īpaši zems – tikai 119 gramu CO2/km.



2007. gadā šis modelis ar 79 000 reģistrācijas ierakstu visā Vācijā bija visveiksmīgākais starp mazgabarīta automobiļiem. „Corsa ecoFLEX” versija pirmo reizi tika prezentēta IAA 2007. gada septembrī, tā lepojas ar īpaši zemu degvielas patēriņu un attiecīgi arī ar zemu CO2 izmešu līmeni. Tas ir pirmais automobilis „ecoFLEX” klases piedāvājumā – starp visekonomiskākajiem un videi draudzīgākajiem modeļiem visās „Opel” modeļu līnijās.

Hanss Dēmants (Hans Demant), „Opel” izpilddirektors, pievienoja arī savu uzslavu: „Pateicoties lieliskajai kvalitātei visās jomās, šī „Opel” rūpnīca Tīringenē ir augsti konkurētspējīga pasaules tirgū. Un jaunais „Corsa ecoFLEX” modelis, ko mēs šeit būvējam, ir īsts līderis, ja runājam par saderību ar apkārtējo vidi."



Arī Latvijā Opel Corsa auto modeļi ir ļoti pieprasīti. 2007.gadā HANSA AUTO ir pārdoti 152 Corsa auto, tai skaitā 2 Opel Corsa OPC versijas auto modeļi. HANSA AUTO Opel tirdzniecības vadītājs Vitolds Kaupass veiksmīgos Opel Corsa tirdzniedzības rādītājus skaidro šādi: “Opel Corsa ir ļoti kvalitatīva automašīna par labu cenu.

Automašīnas dizains ievērojami atšķiras no iepriekšējā modeļa dizaina un salona apdare ir ļoti kvalitatīva. Veiksmīga bija jaunās Opel Corsa reklāmas kampaņa ar pazīstamo saukli C’mon! un piecām mazajām c’mon lellītēm. Protams, šie nav vienīgie iemesli. Mūsdienās klienti ļoti pārdomāti izvēlas jaunu auto. Tiem svarīga kvalitāte, komforts, ekonomija un pieņemamas ekspluatācijas izmaksas. Opel Corsa šādām prasībām ir lieliska izvēle.”

SIA “HANSA AUTO” ir oficiālais OPEL un CHEVROLET automašīnu dīleris Latvijā, kas nodarbojas ar jaunu un lietotu automašīnu tirdzniecību, apkopi un rezerves daļu tirdzniecību.
 
Visi komentāri
 
251065. viesis 29.janvāris 2008 14:14
0 0 Atbildēt

:D :D :D Švainsa

251085. viesis 29.janvāris 2008 17:47
0 0 Atbildēt

Nekad nepērciet opeli pie hansaauto,viņu politika ir mašīnu nogrūst un atbildība par notirgoto preci NULLE. ADAM AUTO ir pavisam citādi,tur tu arī pēc tam esi klienta godā.

251087. viesis 29.janvāris 2008 18:37
0 0 Atbildēt

Nu tā nemaz nav. Varbūt ir konkrētāki fakti? Es gribēju pirkt OPEL auto un izvēlējos tos, kas tomēr kaut kā noreaģēja uz manām vēlmēm - un tie bija HansaAuto.

251275. viesis 2.februāris 2008 12:42
0 0 Atbildēt

Protams nejau visiem "laimējas",bet fakti ir neapgāžami.Patreiz notiek cīņa,tāpēc konkrētāk laikam citreiz.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti