Ārzemju eksperti augsti novērtējuši imobilaizeru SKYBRAKE 7

 
31.janvāris 2008 9:36

Pašmāju izgudrotais un ražotais imobilaizera SKYBRAKE jaunākais modelis DD2+ tika prezentēts lielākajā starptautiskajā jauno un inovatīvo tehnoloģiju izstādē „CES 2008” ASV, Las Vegasā, gūstot ievērojamu atzinību auto tehnoloģiju nozares pārstāvju vidū kā viena no veiksmīgām inovācijām bezvadu tehnoloģijās.

Pateicoties ārvalstu ekspertu augstajam novērtējumam, SKYBRAKE ražotājs „Autonams” uzsācis pārrunas ar vairākiem automašīnu aizsardzības sistēmu tirgotājiem un uzstādītājiem ārvalstīs par Latvijā izgudrotā imobilaizera izplatīšanu. Tas varētu pavērt jaunus SKYBRAKE eksporta tirgus un palielināt apjomus.

SKYBRAKE ir SIA „Autonams” konstruktoru komandas izgudrots inovatīvs imobilaizeris, kura ražošana tika uzsākta 2004.gadā. Pērn Rīgā tika atvērta jauna SKYBRAKE ražotne, kas deva iespēja dubultot SKYBRAKE ražošanas apjomus un nodrošināt pieaugošo eksporta apjomu. Jau šobrīd 90% saražotās produkcijas tiek eksportēta uz ārvalstīm: Krieviju, Ukrainu, Igauniju, Lietuvu un citām.
„Autonams” no 7. līdz 10. janvārim piedalījās lielākajā jauno un inovatīvo tehnoloģiju izstādē „CES 2008” ASV, Las Vegasā, pārstāvot automašīnu aprīkojumu segmentu.

Edvīns Panders, „Autonams” pārdošanas un attīstības direktors, valdes loceklis: „Izstādes laikā uzsākām pārrunas par iespējamu sadarbību ar vairākiem auto aizsardzības tehnoloģiju uzņēmumiem no ASV, Kanādas, Meksikas, Jamaikas, Ķīnas un Austrālijas, kas viennozīmīgi ir lielākais ieguvums dodoties uz šo izstādi, jo nozīmē jaunus eksporta tirgus un ražošanas apjomu palielināšanu. Turklāt no nozares pārstāvjiem guvām atzinību par inovatīvu pieeju tieši bezvadu tehnoloģiju izmantošanā, ražojot auto aizsardzības iekārtas. Atbildot uz pieaugošo interesi par SKYBRAKE, šogad plānojam piedalīties vēl divās lielās starptautiskās izstādēs Frankfurtē un Hannoverē.

Piedaloties lielākajā jauno tehnoloģiju izstādē, ir iespēja ne tikai sasniegt starptautisku patērētāju, bet galvenokārt meklēt jaunus sadarbības partnerus ārvalstīs un veidot nozīmīgus kontaktus ar starptautiskās industrijas pārstāvjiem. Mūsu izgudroto jaunāko SKYBRAKE modeļu prezentācija ir lieliska platforma tālākai izaugsmei un attīstībai arī starptautiskajā tirgū.”

Starptautiskajā jauno un inovatīvo tehnoloģiju izstādē „CES 2008” SKYBRAKE tika prezentēts pirmo reizi, taču jau 2004.gadā SKYBRAKE tika pieteikts vienā no lielākajām starptautiskajām auto industrijas izstādēm Frankfurtē Automechanika 2004, pārsteidzot industrijas pārstāvjus ar tolaik kompakto izmēru un augsto drošības līmeni. Arī šogad SKYBRAKE jaunākais modelis rudenī tiks prezentēts izstādē Automechanika 2008 Frankfurtē. Taču jau martā SKYBRAKE dosies uz prestižo informācijas tehnoloģiju izstādi „CeBit” Vācijā, Hannoverē.

SKYBRAKE ražošana pēdējo gadu laikā ir strauji attīstījusies. Pērn tika saražoti 60 tūkst. šo imobilaizeru, kas ir uz pusi vairāk nekā 2006.gadā, kad tika saražoti 32 tūkst. Salīdzinot ar 2006.gadu par 45% pieaudzis arī SKYBRAKE eksporta apjoms.

SKYBRAKE jaunākais modelis DD2+ ir aprīkots ar kustību devēju, kas ļauj iedarbināt automašīnu bez personālā raiduztvērēja, taču uzsākot kustību auto dzinējs tiek bloķēts. Līdz ar to sākotnēji auto zaglis nevar noteikt, vai uzstādītas papildus auto aizsardzības iekārtas. Savukārt auto īpašnieks var atstāt auto iedarbinātu, nebaidoties, ka tas var tikt nozagts.
 
Visi komentāri
 
251183. viesis 31.janvāris 2008 9:44
0 0 Atbildēt

A kur kārtējais pētījums...?

251185. viesis 31.janvāris 2008 10:53
0 0 Atbildēt

Tas ekspertu atzinums ir arī uz papīra?

251186. viesis 31.janvāris 2008 10:53
0 0 Atbildēt

Prieks par mūsējiem!!! Jautājums vai ir tukšas runas vai reāli līgumi?

251187. viesis 31.janvāris 2008 11:04
0 0 Atbildēt

davaj, davaj.... vajag parādīt vienu šitādu iekārtu ķīniešiem :D:D:D:D:D

251192. viesis 31.janvāris 2008 13:38
0 0 Atbildēt

:D

251210. viesis 31.janvāris 2008 16:55
0 0 Atbildēt

varbut ka sidzene nav slikta,bet autonams ir- censored-.

pieraadiijumi? piemeers nepaeizi uzliktai sidzenei-skybrake.

imobilaizers ir ielikts taa,lai kad shamais nostraadaa buutu nepiecieshams OBLIGAATI apmekleet autorizeeto servisu, lai notiiriitu kljuudas kompjuuteraa. auto 330 diizeliitis -BMW.

251217. viesis 31.janvāris 2008 23:43
0 0 Atbildēt

Krievija, Ukraina, Igaunija un Lietuva ir ārzemes? C-mon, kas tās par ārzemēm, ka iekāpšana ļopenē iet ilgāk kā pats lidojums :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti