Latvijas Audi Klubs svin sešu gadu jubileju 7

 
7.februāris 2008 9:38

Šogad aprit tieši seši gadi kopš oficiālā Latvijas Audi Kluba (LAK) dibināšanas brīža. Jau pēc pāris dienām norisināsies vērienīgas svinības trīs dienu garumā, kuras uzskatāmas par svarīgāko šī gada notikumu LAK dzīvē.

Jubilejas pasākums notiks no 8. līdz 10. februārim Jēkabpils rajonā, Biržos. Svinībās piedalīsies aptuveni simts cilvēku, t.sk., kluba biedri, viņu atbalstītāji un ārzemju viesi – Audi Klubu pārstāvji no Igaunijas, Lietuvas un Polijas. Sarīkojumu plānā iekļautas auto sacensības dažādās disciplīnās atkarībā no laika apstākļiem, oficiāla uzvarētāju apbalvošana, atrakcijas un cita veida izklaides.



LAK prezidents Oskars Strēlnieks uzsver, ka šīs svinības ir sen gaidīts notikums visiem Kluba biedriem, kura organizācija notiek jau vairākus mēnešus. „Pērn vasarā, piedaloties Lietuvas Audi Kluba rīkotajā lielākajā Audi atbalstītāju salidojumā, mēs sapratām, ka arī Latvijai ir nepieciešams līdzīgs notikums. Pēc šī pasākuma bijām tik spārnoti un jaunām idejām bagāti, ka jauniegūtajiem ārzemju draugiem devām solījumu uzaicināt arī viņus ciemos pie mums. Lai uz viesiem atstātu labu iespaidu, kā arī stiprinātu kluba saliedētību, esam ieplānojuši vērienīgas trīs dienu svinības un piesaistījuši daudz sponsoru,” skaidro Oskars Strēlnieks.

Sakām lielu paldies šiem dažādu nozaru uzņēmumiem, kuri piedalās LAK sešu gadu jubilejas organizēšanā:
-    Audi Latvija - Moller Auto Baltic SIA Audi importētājs Latvijā un Lietuvā
-    SIA „Iglit” – automobiļu remonts, apkope un rezerves daļas
-    CAR Expert – automašīnu tūnings un remonts: http://car-expert.lv/ 
-    Veikals „Nordmen” – apģērbu tirdzniecība
-    SIA „MeLRos” – plastmasas ūdensvada un meliorācijas cauruļu ražošana
-    „GARM Technologies” – web lapu uzturēšana
-    Fitnesa klubs „Olymp sport” A. Deglava ielā 7
-    SIA „Avis Trans” – automazgašana un uzkopšana A. Deglava ielā 26

Latvijas Audi Klubs ir oficiāli reģistrēts Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā 2002. gada 11. februārī, lai gan savu darbību sācis vairākus gadus pirms tam. Pa šo laiku Klubs ir izaudzis no mazas entuziastu grupas līdz vienām no lielākajām auto cienītāju apvienībām Latvijā. LAK regulāri organizē auto sporta pasākumus, tūrisma braucienus un tikšanās ar kaimiņvalstu Audi draugiem, kuros aktīvi piedalās visi Kluba biedri un viņu atbalstītāji.
 
Visi komentāri
 
251501. viesis 7.februāris 2008 10:00
0 0 Atbildēt

ā tas ir tas, kur Magistrs esot ?

251512. viesis 7.februāris 2008 10:44
0 0 Atbildēt

Kur tad ir tie regulaarie ar Auto saistiitie pasaakumi? Regulaaras iedzershanas - nu jaa, ta gan :)

www.audiklubs.lv/page/modules....ndex>t=0&x=8

251547. viesis 7.februāris 2008 13:31
0 0 Atbildēt

to viesis. Labi - nolikt nav māksla, bet paldies par kritiku.

Lai uztaisītu labus un sakarīgus pasākumus ir vajadzīgas idejas, atbalsts un darbs. Protams būs vēl pasākumi un ne tikai pudeļu cilāšanā :). Gaidiet atskaiti kā Latvijas Audi Klubs nosvinējis savu sešu gadu jubileju.

Ar cieņu,

Latvijas Audi Klubs

prezidents

251555. viesis 7.februāris 2008 15:27
0 0 Atbildēt

Os, beidz kāds vēl "paldies par kritiku"? Es par tādu kritiku banu dabūju. :) Droši vien vajadzēja dod jums nosvinēt 7 gadu jubileju, un tikai pēc tam teikt cik ir klubam reāli gadi.

Android,

pirmais Audi kluba viceprezidents.

251573. viesis 7.februāris 2008 17:44
0 0 Atbildēt

:) Android. Mēs vēl augam un ar laiku iemācīsimies pieņemt kritiku. Paldies par apsveikumiem Audi Kluba dzimšanas dienā :)

251722. viesis 11.februāris 2008 19:57
0 0 Atbildēt

Mersis- biezajiem,BMW-dullajiem,Audi-dumajiem!

251776. viesis 13.februāris 2008 12:20
0 0 Atbildēt

Suņi rej - rati brauc!

Pasākums ir noticies! Bija supper! To pašreiz nevar visu izstāstīt un kur nu vēl uzrakstīt. Emocijas un miljons pozitīvu emociju.

Pašreiz vācam kopā bildes, video un tad jau arī taps atskaite.

Šeit arī gribētu pateikties tiem cilvēkiem, kas piedalījās ar savu pozitīvo enerģiju, izpratni un liels paldies komandai, kas organizēja šo piedzīvojumu - jūs esat labākie!!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti