Mercedes-Benz varētu kļūt par Aston Martin partneri 7

 
7.februāris 2008 10:30

Kompānija Mercedes-Benz varētu kļūt par markas Aston Martin partneri dzinēju izstrādes un piegādes jautājumos, kā arī jaunu modeļu radīšanā.

Par to, kā ziņo Мotoring.co.za, paziņojis Adhams Haranoglu (Adham Charanoglu), Irānas kompānijas Investment Dar - viena no Aston Martin markas līdzīpašniekiem, darījumu projektu menedžeris. Tiesa, konkrētas vienošanās ar Mercedes-Benz pēc viņa vārdiem pagaidām nav.

Vienlaicīgi Investment Dar ved sarunas ar diviem aksesuāru un apģērbu ražotājiem - LVMH's Louis Vuitton un PPR's Gucci – attiecībā uz marku sadarbību. Pēc irāņu invetora iecerēm, šim mērķim nepieciešams radīt jauna formāta dīleru centrus Lielbritānijā, ASV un Persijas līča valstīs.

Adhams Haranoglu arī noraidījis pirms kāda laika parādījušās baumas par daļēju Aston Martin ražošanas pārcelšanu uz citām valstīm. "Tas, kam jātiek ražotam Lielbritānijā, tiks ražots Lielbritānijā. Turklāt ar rokām," viņš paziņojis. Saskaņā ar Aston Martin vadības plāniem uz 2009.gadu markas ražošanas apjomiem jāpieaug no 7000 līdz 8000 vienībām gadā, kas nozīmē ražošanas jaudu pārdali Geidonas rūpnīcā.
 
Visi komentāri
 
251561. viesis 7.februāris 2008 15:56
0 0 Atbildēt

Jā, irāņi dzīvo Turcijā, spīdošs intelekts, LOL

A vispār nesapratu, kā tai mašīnai priekšu dabū klāt, tur liek atsevišķu rāmi vai kā?

251576. viesis 7.februāris 2008 18:38
0 0 Atbildēt

Atliek ceret kad beidzot Aston sadarbiba ar Mercedes nesis kvalitativakus beigu augljus,lidz 4im Aston Martin modelji vareja tikai lepoties ar kosmisku cenu un visiem zinamo glito izskatu,bet tehniska zinja kautvai nesena Ford pasparne tie bija ne labaki par parastu Mondeo,butu pamaciju4ies no Por4e ka buvet trisreiz kvalitativaku produktu,pardodot to par vismaz uz pusi letaku cenu..............,tie laiki ir garam,ja uz kautka bija printets MADE IN ENGLAND,tad tas nozimeja kvalitati..:):)

251579. viesis 7.februāris 2008 18:44
0 0 Atbildēt

Magistrs - Daļējais līdzīpašnieks ir irānis, nevis turks. Vispār tekstu lasīji?

P.S. pēc aprobežotā domāšanas stila nešķiet, ka esi Maģistrs.

251561. viesis

251582. viesis 7.februāris 2008 18:54
0 0 Atbildēt

P.S. Lidzipa4nieki ir ari visiem sen zinama firma PRODRIVE tagad........,netikai kadi naftas naudu sagrabu4i Arabi......recepte panakumiem brendam,viss menedzmenta rokas............:):)

251629. viesis 8.februāris 2008 16:08
0 0 Atbildēt

Tu esi nevis maģistrs, bet padomjlaiku produkts ar visām no tā izrietošajām sekām, piem., nespējai objektīvi izprast situāciju, atsevišķa fakta vispārināšana, iedomība un pārliecība par savu unikalitāti utt. Un kā jau padomjlaiku produktiem pienākas, tu tik ļoti ieciklējies uz turkiem, ka nepamanīji to, ka rakstā minēts, ka līdzīpašnieks ir irānis, nevis turks, par kuriem kā līdzīpašniekiem tu runā savā komentārā 07.02.2008 10:46.

251561. viesis

251670. viesis 10.februāris 2008 20:12
0 0 Atbildēt
251716. viesis 11.februāris 2008 17:15
0 0 Atbildēt

Marchiks_ [?] 11.02.2008 09:41

251629. viesis

Bet tu esi subprodukts, jo nemāki lasīt.

Irānis ir aston martin līdzīpašnieks, bet dzinēju piegādātājs ir mercedes rūpnīca, kurā tos dzinējus liek kopā turki. Tātad, aston martinam būs turku dzinējs ar mb bļembuku.

Ko tur nesaprast?

=====================

Var nesaprast , vai nezinaat, ko kur liek kopaa , kas liek kopaa un kaa liek kopaa :-)

1-kaart: pashaa Turcijaa Mercedes nerazho vieglos auto, montee autobusus, kraviniekus un mikrinjus, ne dzineejus ne citur agregaatus tur nerazho, bet importee - tieshi kvalitaates apsveerumu deelj. Praktiski ieksh TR razho to, kas ir visdarbietilpiigaakais, tobish virsbuuves :-)))

2-kaart: veessturiski Vaacijaa taa ir izveidojies, ka tieshi MB ruupniicaas straadaa visvairaak turku - iemesls ir koncerna sociaalaa politika. Identiski , kaa turki, BMW razhotnees masveidaa straadaa visu iespeejamo veidu "jugoslaavi". Tiesa, par turku dzineejiem velti maurots - shodien modernaa dzineeju razhotnee ir tik maz roku darba, ka pagruuti tur turkam ko nebuut samaitaat :-)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti