Domenikss grupas apgrozījums audzis par vairāk nekā 40% 1

 
14.februāris 2008 11:47

Domenikss grupas uzņēmumu apgrozījums 2007. gadā pārsniedzis 65 milj. latu, un salīdzinājumā ar 2006. gadu tas palielinājies par vairāk nekā 40%.

Arī kopējais pārdoto automobiļu skaits 2007. gadā ir pieaudzis par 43%, salīdzinot ar attiecīgo periodu iepriekšējā gadā. Šobrīd Domenikss grupas uzņēmumos nodarbināti vairāk nekā 300 cilvēku.

Finanšu rezultāti liecina, ka Domenikss grupas uzņēmumi – SIA Domenikss, SIA Domenikss Ventspils, SIA Domenikss Daugavpils, SIA Baltijas Auto Centrs turpina stabilu attīstītību Latvijas tirgū. 2007. gadā SIA Domenikss veiksmīgi īstenojis multibrendu stratēģiju un sasniedzis īpaši labus pārdošanas rezultātus Kia vieglo un apvidus automobiļu tirdzniecībā. Kia pārdoto automobiļu skaits, salīdzinot ar 2006. gadu, palielinājies gandrīz desmitkārtīgi, sasniedzot 438 vienības. 

Pārdoto automobiļu skaita pieaugums vērojams visos Domenikss pārstāvēto automobiļu segmentos – gan vieglo un apvidus, gan mikroautobusu un kravas automobiļu tirdzniecībā. Kopumā esam realizējuši 2144 vienības, kas ir par 645 vienībām vairāk, salīdzinot ar 2006. gadu. Aizvadītajā gadā Domenikss veiksmīgi uzsāka arī jauno modeļu tirdzniecību – Mercedes-Benz C-klasi un Kia ceed modeļus.

„Kā nozīmīgākos aizvadītā gada notikumus Domenikss grupas dzīvē varam atzīmēt Mercedes-Benz piecpadsmito dzimšanas dienu Latvijā un jauna automobiļu tirdzniecības un servisa centra Salaspilī būvniecības uzsākšanu,” atzīst SIA Domenikss direktors Viktors Troicins. „Jaunais tirdzniecības un servisa centrs, kurā plānojam investēt vairāk nekā 13 miljonus latu, būs lielākais un modernākais šāda veida centrs Baltijas valstīs. Tas būs īpaši nozīmīgs ne tikai pašam uzņēmumam un darbiniekiem, bet arī tā klientiem – līdz ar jaunā tirdzniecības un servisa centra attīstību varēsim trīskāršot savas darbības jaudas un apkalpot ievērojami vairāk klientu nekā līdz šim,” norāda V. Troicins. 

Par galvenajiem uzdevumiem 2008. gadā Domenikss grupa izvirzījusi tālāku multibrendu stratēģijas attīstīšanu, Imantas servisa centra rekonstrukciju un modernizāciju, Abrenes ielas servisa centra paplašināšanu, jauna servisa centra un salona atvēršanu Ventspilī, tirdzniecības un servisa centra Salienā projektēšanas darbu pabeigšanu un celtniecības uzsākšanu. 

Kā vienu no vērienīgākajiem nākamā gada plāniem SIA Domenikss paredzējis jauna tirdzniecības un servisa centra atvēršanu Salaspilī. Būvniecības darbi uzsākti 2007. gada 4. septembrī. Jauno tirdzniecības un servisa centru Salaspilī ekspluatācijā plānots nodot līdz 2008. gada decembrim. Tajā plānots 40 darba vietas vieglo automašīnu un mikroautobusu servisam, 18 darba vietas kravas automašīnu servisam, 18 virsbūves un krāsošanas darbiem. Attīstot jauno tirdzniecības un servisa centru Salaspilī SIA Domenikss savu darbības jaudu plāno palielināt trīs reizes, kas būs nopietns atbalsts klientu apkalpošanā, it īpaši komerctransporta segmentā.
 
Visi komentāri
 
251927. viesis 17.februāris 2008 19:19
0 0 Atbildēt

un kurš plaatiijaas , ka paardod autiņus pa iepirkuma cenaam ? KAUNA NAV.....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 8

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti