Izmantojot jauno «Goodyear SafeLink» var ietaupīt 3

 
27.februāris 2008 11:27

Latvijā 5 % gadījumu, kad nepieciešama palīdzība uz ceļa, ir saistīti ar riepu problēmām. Tādēļ Goodyear laiž klajā jaunu drošības paketi, kas var ievērojami samazināt problēmu uz ceļa radītās izmaksas: Goodyear SafeLink.

Tā ir augstākās kvalitātes palīdzība ceļā, kas jauniem riepu pircējiem, iegādājoties jebkuru Goodyear riepu komplektu, pirmos sešus mēnešus tiek piedāvāta bez maksas.  

“Mēs vēlamies, lai mūsu klienti drošāk nokļūtu tur, kur iecerējuši, neatkarīgi no tā, kādas kļūmes gadījušās ar viņu automašīnu,” saka Raimonds Sauja, Goodyear tirdzniecības menedžeris Latvijā.

Uzņēmuma Falck, kas nodrošina palīdzību ceļā, sniegtie rādītāji liecina, ka 5 % gadījumu, kad nepieciešama palīdzība uz ceļa Latvijā, ir saistīti ar riepu problēmām. Lai arī Goodyear izgatavo augstas kvalitātes riepas, Latvijā tāpat kā pārējās Baltijas valstīs joprojām liels skaits mašīnu ir aprīkotas ar ekonomiskās klases riepām. Taču atšķirībā no citiem ražotājiem Goodyear rūpējas par drošību uz ceļa, tādēļ pērkot Goodyear riepas Jūs saņemsiet bezmaksas palīdzību uz ceļa. To var pat piesaistīt citai automašīnai ar sliktākām riepām, lai Jūsu brauciens būtu uzticamāks. Goodyear SafeLink sedz arī auto remontu. Tas viss, lai padarītu Jūsu braucienu par ērtu un patīkamu pieredzi.

Goodyear SafeLink drošības koncepcija ir izstrādāta, lai Goodyear klienti izjustu uzņēmuma rūpes par drošību, kas pārsniedz augstākās kvalitātes riepu nodrošinājuma robežas, un braucējiem būtu iespējams izvairīties no ievērojamām izmaksām.

“Ja notiek nevēlamais, un automašīna salūzt, mēs vēlamies saviem klientiem palīdzēt, lai viņi varētu turpināt savu braucienu,” saka Raimonds Sauja, Goodyear tirdzniecības menedžeris Latvijā.

Ar uzņēmuma Falck starpniecību Goodyear SafeLink nodrošina palīdzību ceļā visā valstī, un tā aptver visas problēmas ar dzinēju, elektrību, riepām un akumulatoru. Ja nepieciešams, automašīna tiks aizvilkta līdz tuvākajai darbnīcai un ceļotājiem tiks piedāvāta nomas automašīna vai pārnakšņošana viesnīcā, vai arī nogādāšana galamērķī. 

“Ar saviem jauninājumiem mēs nepārtraukti tiecamies uzlabot drošību ceļu satiksmē. Mēs pirmie ieviesām RunOnFlat, kas deva iespēju turpināt ceļu ar tukšu riepu. Tagad ar Goodyear SafeLink mēs papildinām savu augstākās kvalitātes riepu veiktspēju ar palīdzību ceļā visā valstī,” saka Raimonds Sauja.

Viena būtiska atšķirība no citām palīdzības ceļā piedāvātajām paketēm ir tā, ka Goodyear SafeLink attiecas ne tikai uz riepām, bet arī uz citām problēmām, kas var rasties ar transporta līdzekli. Klientiem, kas jau ir iegādājušies pilnīgu paketi palīdzībai ceļā visā valstī, tiek sniegta iespēja reģistrēt Goodyear SafeLink citai automašīnai.  

Goodyear SafeLink piedāvājums ir pieejams pie vietējiem riepu izplatītājiem: akcijas laikā no 2008. gada 1. marta līdz 31. maijam iegādājieties četras Goodyear automašīnas vasaras riepas pēc savas izvēles un sešus mēnešus saņemiet Goodyear SafeLink bez maksas. Pēc tam klientiem ir iespēja pagarināt palīdzības ceļā darbības termiņu. 
 
Visi komentāri
 
253111. viesis 27.februāris 2008 11:37
0 0 Atbildēt

interesanti, kur parādās ietaupījums :D:D:D:D:D

253133. viesis 27.februāris 2008 15:14
0 0 Atbildēt

Sāk jau cilvēki palikt tik tizli, ka nespēj paši zapasku uzskrūvēt... :D

253154. viesis 27.februāris 2008 20:24
0 0 Atbildēt

tipa veelviens LAMB , bet kaads sakars Ar riepaam ja paliidzes arii tad ja nokausies motors?

un domaju ka par free shis pasakums nav, a cenas kur??

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti