Satiksmes departamenta māja lapa sāks darboties jaunā veidolā

 
6.marts 2008 9:29

Informējam, ka no 6. marta Rīgas domes Satiksmes departamenta mājas lapa sāks darboties jaunā, pilnveidotā veidolā. Mājas lapas adrese turpmāk būs www.rdsd.lv atbilstoši RD Satiksmes departamenta logotipam RDSD.

Apmeklētāju ērtībām mājas lapabūs pieejama arī ar līdzšinējo adresi www.satdep.lv. Jaunajā mājas lapā iedzīvotājiem būs pieejama daudz izsmeļošāka informācija gan par šajā gadā Rīgas domes Satiksmes departamenta plānotajiem darbiem satiksmes infrastruktūras pilnveidošanai, velosatiksmes infrastruktūras attīstību, sabiedrisko transportu un departamenta sniegtajiem pakalpojumiem, kā arī 2007.gadā paveikto. Iedzīvotāji varēs iepazīties arī ar Rīgas domes Satiksmes investīciju plānu līdz 2012. un 2018.gadam. Arī turpmāk mājas lapas apmeklētājiem būs iespēja gan izteikt viedokli par aktuāliem jautājumiem satiksmes jomā Rīgā, gan arī uzdot jautājumu Rīgas domes Satiksmes departamentam.

Iespēja izteikt viedokli par aktuāliem jautājumiem būs sadaļā „Diskusija”.
Nosūtīt elektronisko vēstuli un uzdot jautājumu atbildes saņemšanai no Rīgas domes Satiksmes departamenta būs iespēja sadaļā „Kontakti” atbilstoši „Iesniegumu likuma” prasībām. Ņemot vērā mājas lapas apmeklētāju līdzšinējā sadaļā „Jautājumi/atbildes” izteikto vēlmi, atbildi uz sadaļā „Kontakti” nosūtīto jautājumu saņemsiet Jūsu e-pastā atbilstoši valsts likumdošanā noteiktajai kārtībai, un tā vairs nebūs jāmeklē starp daudziem citiem jautājumiem un atbildēm.

Ņemot vērā līdzšinējo veiksmīgo sadarbību ar mājas lapas apmeklētājiem satiksmei bīstamu šķēršļu novēršanai no ielu brauktuves, turpmāk mājas lapā būs iespēja arī elektroniski ziņot RDSD Satiksmes vadības centram par bojātiem luksoforiem, ceļa zīmēm, satiksmei bīstamām bedrēm uz ielām un citiem satiksmei bīstamiem šķēršļiem. Satiksmes vadības centrs operatīvi šo informāciju nodos atbildīgajām iestādēm, lai šķēršļi tiktu novērsti.

Uz jautājumiem, par kuriem pašreizējā mājas lapas sadaļā „Jautājumi/atbildes” atbilde vēl nav saņemta, tā tiks nosūtīta uz Jūsu norādīto e-pasta adresi, ja tā ir norādīta. Gaidīsim Jūsu atsauksmes un priekšlikumus arī jaunās mājas lapas pilnveidošanai.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 2

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 6

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti