Slēgs labo pagriezienu no Brīvības gatves uz Baltezera ielu 5

 
11.marts 2008 9:30

Ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojums, kurā noteikts, ka no 12. līdz 21.martam tiks slēgts labais pagrieziens no Brīvības gatves uz Baltezera ielu; būvdarbu laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņu līmenis.

Akciju sabiedrībai “A.C.B.” uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu un operatīvā transporta satiksmi iedzīvotāju un uzņēmumu transportlīdzekļu piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam.

Kā ziņots, Juglā tiek būvēts Brīvības gatves un Juglas ielas divu līmeņu šķērsojums. Šķērsojuma būvdarbus paredzēts pabeigt šā gada vasarā. Tur tiek izbūvēts satiksmes tunelis zem Brīvības gatves, paaugstināts Brīvības ielas līmenis, tiks izbūvēts pilnīgi jauns Juglas ielas pagarinājums no Pāles ielas līdz Brīvības gatvei, kā arī ierīkotas jaunas nobrauktuves un uzbrauktuves Brīvības gatvei. Būs arī vairāki gājēju tuneļi brauktuvju šķērsošanai.

Jaunizveidotais satiksmes mezgls Brīvības gatvē ievērojami atvieglos automašīnu kustību augstās satiksmes intensitātes apstākļos, turklāt šis būs viens no mūsdienīgākajiem satiksmes mezgliem Rīgā.

Būvdarbu laikā tiek saglabātas četras satiksmes joslas Brīvības gatvē, tomēr braukšanas joslu izkārtojums būvniecības laikā var mainīties atbilstoši veicamo darbu profilam, tāpēc būvnieki aicina visus autovadītājus būt uzmanīgiem un sekot gan ceļazīmēm, gan ielu horizontālajam marķējumam.

Ceļu būves kompānija „A.C.B.”, kas veic rekonstrukcijas darbus Juglā, aicina autovadītājus un gājējus būt uzmanīgiem un sekot līdzi satiksmes norādēm un ceļa zīmēm.
 
Visi komentāri
 
254124. viesis 11.marts 2008 11:26
0 0 Atbildēt

Skaisti! Sastrēguma stundās nevarēs vairs apbraukt to ūdensvada reemontu pa otru pusi tramvaja sliedēm.

254127. viesis 11.marts 2008 11:41
0 0 Atbildēt

Nu galigi nav skaidrs par kadiem troksniem iet runa... Tie troksni jau tiek piesaukti kad runa ir par Brivibas gatves remontu tikai dienas laika...Precizak lidz pusdienai, jo dienas otraja puse rosiba nav manama.

254129. viesis 11.marts 2008 13:10
0 0 Atbildēt

plee, atkal saaksies tas jebodzejs, tik labi vareeja visu apbraukt:-|

254130. viesis 11.marts 2008 13:10
0 0 Atbildēt

Cik ilgi vinji ar to uudensvadu tur chakareesies :

254135. viesis 11.marts 2008 14:24
0 0 Atbildēt

ūūūūūūūūū asfaltēšana parasti ievelkas līdz vēlam vakaram,sen jau korķi būs beigušies,bet darbi turpināsies

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti