Satiksmes organizācijas izmaiņas Brīvības gatvē 3

 
17.marts 2008 9:44

Pirmdien, 17. martā, sakarā ar Brīvības gatves un Juglas ielas divu līmeņu šķērsojuma būvniecību Juglā sāksies Brīvības gatves labās puses izbūves darbi.

Tāpēc no 17. līdz 20.martam notiks satiksmes reorganizācija, novirzot to uz jauno brauktuvi Brīvības gatves kreisajā pusē (virzienā no centra). Līdz ar to gan autosatiksme, gan gājēju satiksme turpmāk tiks organizēta pa Brīvības gatves kreiso pusi.

Kā informē ceļu būvuzņēmums "A.C.B.", 17. martā plkst. 10.00 tiks slēgta pirmā josla iebraukšanai Rīgā pie tilta pār Juglu. Tādējādi satiksme virzienā uz centru uz laiku tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu. Bet virzienā no centra satiksme tiks organizēta pa divām braukšanas joslām tāpat kā līdz šim.

Sakarā ar satiksmes reorganizāciju uz jaunizbūvēto Brīvības gatves daļu braukšanas joslu skaita un izvietojuma izmaiņas paredzamas līdz 20.martam.
Ceļu būves kompānija „A.C.B.”, kas veic rekonstrukcijas darbus Juglā, aicina autovadītājus un gājējus būt uzmanīgiem un sekot līdzi satiksmes norādēm un ceļa zīmēm.

Divu līmeņu šķērsojuma izbūvi Juglā paredzēts pabeigt šā gada vasarā. Tur tiek izbūvēts satiksmes tunelis zem Brīvības gatves, paaugstināts Brīvības gatves līmenis, tiks izbūvēts pilnīgi jauns Juglas ielas pagarinājums no Pāles ielas līdz Brīvības gatvei, kā arī ierīkotas jaunas nobrauktuves un uzbrauktuves Brīvības gatvei. Būs arī vairāki gājēju tuneļi brauktuvju šķērsošanai.

Jaunizveidotais satiksmes mezgls no Silciema ielas līdz kanālam Brīvības gatvē ievērojami atvieglos automašīnu kustību augstās satiksmes intensitātes apstākļos, turklāt šis būs viens no mūsdienīgākajiem satiksmes mezgliem Rīgā.
 
Visi komentāri
 
254438. viesis 17.marts 2008 12:36
0 0 Atbildēt

Man gan liekas, ka Šlesers, prezentējot šo pārvadu, stāstīja, ka satiksme visu laku tix organizēta divās joslās katrā virzienā un šoferīši necietīs dēļ lielākiem sastrēgumiem...

254441. viesis 17.marts 2008 13:36
0 0 Atbildēt

Ierobežojumi būs tikai pa svētkiem, neviens necietīs.

254472. viesis 18.marts 2008 7:43
0 0 Atbildēt

heh ienaca prata, divu limenu satregums...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti