No dīķa izglābtais šoferis ir smagā stāvoklī 5

 
28.marts 2008 8:53

26.martā uz jumta apgāzušās un dīķī ieslīdējušās automašīnas vadītājs vēl arvien smagā stāvoklī atrodas reanimācijas nodaļā Daugavpils reģionālajā slimnīcā.

26.marta rītā Daugavpils rajona Skrudalienas pagastā kādas garāmbraucošas automašīnas šoferis un trīs pasažieri izglāba dīķī iebraukušas automašīnas "Peugeot Partner" autovadītāju.

Daugavpils rajona Policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Ingūna Dunda informēja, ka 26. martā ap plkst. 9.50 ceļa Daugavpils-Skrudaliena-Baltkrievijas robeža 13. kilometrā automašīnas "Peugeot Partner" vadītājs, kāds 1972. gadā dzimis vīrietis, braucis Daugavpils virzienā. Pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ automašīna šķērsojusi pretējā virziena braukšanas joslu, nobraukusi no ceļa un, apgāžoties uz jumta, iekritusi dīķī.

Notiekošo redzēja aizmugurē braucošās automašīnas vadītājs un pasažieri. Viņi apgāza dīķī iekritušo mašīnu otrādi, izvilka no tās šoferi un sniedza viņam pirmo medicīnisko palīdzību.

Ceļu satiksmes negadījumā cietušais vīrietis nogādāts Daugavpils reģionālajā slimnīcā, kur mediķi viņam konstatēja stāvokli pēc slīkšanas un ķermeņa vispārējo atdzišanu.
 
Visi komentāri
 
254922. viesis 28.marts 2008 10:26
0 0 Atbildēt

Ja godīgi - maza interese, ar ko brauca tas nabadziņš un kurā gadā dzimis. Šaize gadījās - stulbi, bet labi, ka ir vēl cerība izdzīvot.

Skumji, ka par drosmīgo «garāmbraucēju» tik skopa infa (lai neteiktu, ka nekāda). Protams, ka nevajag personas kodu un bankas konta numuru, bet vismaz kaut kā personificēt varēja, kaut vai «Jānis K» utml :)

254925. viesis 28.marts 2008 10:38
0 0 Atbildēt

Pārdomas - nez cik ātri katrs būtu gatavs mesties aukstā ūdenī glābt kādu?

Cepure nost glābējam!

254940. viesis 28.marts 2008 13:01
0 0 Atbildēt

Patiesībā grūti pat iedomāties, kā izdevās četratā apgāzt atpakaļ uz ratiem dīķī iekritušu autiņu !? Patiešām - visu cieņu cilvēkiem, kas to spēja !!!

254941. viesis 28.marts 2008 13:08
0 0 Atbildēt

renrins

Respect, tiem kuri apstājās un palīdzēja. ļoti daudzi būtu vnk pabraukuši garām.

Cerams, ka šoferis atlabs.

254996. viesis 31.marts 2008 14:08
0 0 Atbildēt

tieshaam prieks ka muusu valstii arii kaads paliidz!!! respect chaljiem..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 7

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti