Audi AG uzrāda labus pārdošanas rādītājus

 
17.aprīlis 2008 9:24

2008. gada pirmais ceturksnis bijis veiksmīgākais Audi AG vēsturē: no janvāra līdz martam Audi pārdošanas apjoms sasniedza 251 268 automobiļus - par 1,3 procentiem vairāk nekā pirmajos trīs mēnešos pagājušajā gadā.



Audi pārdošanas rādītāji visievērojamāk pieauguši Āzijas-Klusā okeāna reģionā, kur uzņēmums pārdeva 39 572 automobiļus – pieaugums par 20,9 procentiem. Ķīnā (ieskaitot Honkongu), otrajā lielākajā ārvalstu tirgū aiz Apvienotās Karalistes, Audi pārdeva 30 425 automobiļu (pieaugums par 25 procentiem). Austrumeiropā, kur gada pirmajos trīs mēnešos pārdoti 10 987 Audi automobiļi, pārdošanas apjoms ir pieaudzis par 15,3 procentiem. Krievijā pirmajā ceturksnī tika pārdoti 3880 automobiļi, kas nozīmē 28,5 procentu lielu pieaugumu. Apvienotajā Karalistē Audi ar 32 512 pārdotiem automobiļiem sasniedza 4,1 procenta pārdošanas apjoma pieaugumu.
 
Kopš Audi A4 pasaules pirmizrādes Frankfurtes autoizstādē un Audi A4 Avant prezentācijas Ženēvā, rūpnīca jau ir saņēmusi vairāk nekā 80 000 šo Audi modeļu pasūtījumu. Audi A4, kas jau lepojas ar vairākām godalgām, nesen ieguva arī titulu „Mūsu automobilis” kā Vācijas vispopulārākais automobilis. Balva tika  pasniegta Leipcigas autoizstādē AMI. Jaunais Audi A4 Avant Eiropas tirgos, tai skaitā Latvijā un Lietuvā, sagaidāms jau aprīļa beigās.
 
Arī jaunais Audi A3 Cabriolet ir klientu gaidīts modelis. Šis automobilis ar paceļamo jumtu „piedod asumu” veiksmīgajai A3 modeļu saimei. Laikā no janvāra līdz martam Audi AG palielināja Audi A3 Sportback un trīsdurvju Audi A3 pārdošanas rādītājus par 2,5 procentiem – tika pārdots 62 021 automobilis. Jaunais Audi A3 Cabriolet sasniegs Latvijas un Lietuvas tirgu īstajā brīdī pirms vasaras iestāšanās – maija sākumā.
 
Audi šogad stiprinās savu pozīciju arī SUV segmentā - Audi Q5 pasaules pirmizrāde notiks jau 19. aprīlī, Pekinas autoizstādes „Auto China 2008” priekšvakarā.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti