SsangYong piedalīsies 9. Rīgas starptautiskajā autošovā 1

 
22.aprīlis 2008 8:28

Šogad no 24. līdz 27. aprīlim Ķīpsalā norisināsies 9. starptautiskais autošovs. Tajā ar saviem automobiļiem piedalīsies arī SsangYong – viens no lielākajiem Korejas autoražotājiem.

SsangYong koncerns gadā saražo 200 000 automobiļu. Ražošanas kapacitāte atļautu pat 300 000 automobiļus, un, ņemot vērā izaugsmes tempus, šis mērķis nav nesasniedzams. SsangYong ir viens no Eiropā straujāk augošajiem automobiļu zīmoliem, tā klāstā ietilpst 3 apvidus automobiļu modeļi – Rexton, Kyron un Actyon, minivens Rodius un Pick-up tipa modelis Actyon Sports.  No 2009. līdz 2011. gadam SsangYong plāno paplašināt savu piedāvājuma klāstu un iepriecināt pircējus ar pilnu modeļu gammu. Mērķis kļūt par vienu no ievērojamākajiem spēlētājiem starptautiskajā automobiļu tirdzniecības arēnā ir visnotaļ reāls.



Arī Baltijā SsangYong automobiļi ar savu interesanto dizainu, labajām apvidus īpašībām un bagātīgo aprīkojumu jau ir iekarojuši atpazīstamību un savu braucēju loku. Uz šo brīdi Baltijā jau izveidots tirdzniecības tīkls ar 18 pārstāvjiem. Arī tirdzniecības rezultāti iepriecina, piemēram, 2007. gadā Baltijā un Baltkrievijā pārdoti 333 automobiļi, kas ir par 43% vairāk kā iepriekšējā gadā. Vislielāko artavu tirdzniecības rezultātu uzlabošanā devuši tieši Latvijas dīleri – 43% no visiem pārdotajiem SsangYong automobiļiem ir tikuši tirgoti tieši Latvijā 2008. gadā ir plānots Latvijā pārdot pat 200 automobiļus. No 2008. gada janvāra SsangYong saviem pircējiem piedāvā arī jaunu bezmaksas pakalpojumu – 24 stundu palīdzību uz ceļa visās trīs Baltijas valstīs.

9. Rīgas starptautiskais autošovs iezīmē svarīgu datumu SsangYong  attīstībā – ir pagājuši jau 2 gadi, kopš Nellemann Baltic ir kļuvuši par šī zīmola automobiļu oficiālajiem izplatītājiem Baltijā. Lai svinētu šo gadadienu, Rīgas starptautiskā autošova laikā pircējiem, iegādājoties jebkuru SsangYong automobili, būs iespēja saņemt dāvanā ceļojumu. Papildus šai lieliskajai balvai arī Actyon modelis iepriecinās ar ievērojamām atlaidēm – tagad šie automobiļi ir pieejami par 20% lētāk!

Gaidām visus interesentus SsangYong stendā 1. hallē 9. Rīgas starptautiskajā autošovā no š.g. 24. aprīļa līdz 27. aprīlim. Nellemann Baltic pārstāvis 24. aprīlī būs žurnālistu rīcībā un atbildēs uz visiem interesējošiem jautājumiem.
 
Visi komentāri
 
255959. viesis 22.aprīlis 2008 21:39
0 0 Atbildēt

20% atlaide :) pheee....wot buutu 55% skidoons vareetu kaadu pickupeli iepirkt fermai :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti