Vakar atklāja jauno "Škoda" autosalonu Rīgā, Biķernieku ielā (+ VIDEO) 16

 
iAuto | 21.februāris 2020 11:09

iAuto.lv ir klāt brīdī (20.02.2020), kad svinīgā gaisotnē atklāj jauno Škoda auto salonu Rīgā.

Savas valsts uzņēmu atbalstīt un sveikt ieradās arī Čehijas Republikas vēstniece Latvijā Jana Hinkova, kura savā uzrunā arī apsveica autoražotāju Škoda ar uzvaru konkursā "Latvijas Gada auto 2020" ar Kamiq modeli.

Čehijas Republikas vēstniece Latvijā Jana Hinkova Foto: iAuto.lv

Interesanta sakritība ir, ka uzņēmums Škoda, kurš sākumā ražoja velosipēdus tika dibināts tieši pirms 125 gadiem. Jaunā salona adrese ir Biķernieku iela 125!

Škoda Octavia Combi Foto: iAuto.lv

Šis ir Latvijā, kā arī Baltijā modernākais un mūsdienīgākais Škoda dīlera centrs. Tā celtniecība tika uzsākta šī gada sākumā,  kopējā autosalona platība ir 650 m2, bet serviss 900 m2 platībā.

2019. gada 31. oktobrī Verte Auto ieguva oficiālā Škoda dīlera statusu un šobrīd piedāvā pilna servisa autocentra pakalpojumus: jaunu automašīnu Škoda tirdzniecību, uz vietas noformēt līzingu un apdrošināšanu. Kā arī nodrošina garantijas un pēcgarantijas servisa pakalpojums, virsbūves romontdarbus un iegādāties rezerves daļas un aksesuārus.

Škoda Octavia Combi Foto: iAuto.lv

Škoda Octavia Combi Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
imzz 21.februāris 2020 19:50
9 1 Atbildēt

Nu, Masks būvē Teslu fabriku Vācijā, tātad, vācieši šajā gadījumā pēc tavas loģikas, padarīti par lohiem jo miljoni ripos Maska , nevis vāciešu kabatās, ja ? Tāpat Gazprom un Rosņeftj ir meitas uzņēmumi Vācijā un Nīderlandē. Nez kā vācieši un nīderlandieši atļaujas būt par krievu kalpiem, jocīgi nudien.

GB12 21.februāris 2020 12:50
6 1 Atbildēt

"Šis ir Latvijā, kā arī Baltijā modernākais un mūsdienīgākais Škoda dīlera centrs. Tā celtniecība tika uzsākta šī gada sākumā.."

Tad nu gan ātri uzblieza.

Bolt 21.februāris 2020 16:51
3 1 Atbildēt

Drīzāk tava māte ir lielāka lose Baltijā, ka ļāva tev izkrist.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti