Nosaukti uzticamākie automobiļi: Genesis un Buick – labi, Volvo - slikti 19

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 14.februāris 2020 5:38

Pētnieciskā kompānija J.D. Power nosaukusi uzticamākos automobiļus trīs gadu vecuma kategorijā. Labāko skaitā Genesis un Buick, bet sliktāko – vairāki pazīstami autoražotāji, ieskaitot Volvo.

Kopumā eksperti aptaujāja 100 katras markas automašīnu īpašniekus un piefiksēja problēmas, ar kurām viņi saskārās divu ekspluatācijas gadu laikā. Sūdzības tika sadalītas vairākās kategorijās, ņemot vērā visu spektru, sākot ar priekšējo lukturu kļūmēm un beidzot ar problēmām, kas saistītas ar viedtālruņa savienošanu, izmantojot Bluetooth, vai nekorekti strādājošām elektroniskajām vadītāja palīgsistēmām.

Apkopjot rezultātus izrādījās, ka visuzticamākos automobiļus ražo Dienvidkorejas marka Genesis: diviem modeļiem pa 89 sūdzībām uz 100 automobiļiem. Otro vietu ieņem Lexus (100 sūdzības), trešo – Buick (103).

Saraksta apakšdaļā ierindojušies četri autoražotāji, turklāt vismaz trīs no tiem parasti pieskaita pie luksuss zīmoliem. Ceturtais no beigām ir Volvo (185 sūdzības), kam seko Jaguar (186) un Chrysler (214). J.D.Power sastādītā saraksta pašā apakšā – Land Rover ar 220 sūdzībām.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Nj 14.februāris 2020 10:33
19 2 Atbildēt

Nevar iet bojā minētā auto avārijā, ja auto visu laiku stāv servisā

Frontera 14.februāris 2020 15:47
9 10 Atbildēt

nezinu....grūti sptiest..man ir bijušas ļoti daudz dažādas auto markas(no veciem gadiem,80-90-2000 gaadiem)Visi vecie ir man kalpojuši godam..patreiz vel ir VOLVO 95 gada,dīzels,700.000 km,ideāls.Braucu ar jaunu darba auto Passat CC,totāls un pilnīgs sūds.,katra mazākā niance,tā bļauj kompis ,visādas debilas lampiņas iedegas ,nodziest,hadene čau..netur vispār..viss tik plāns..grabošš..nezinu..varbūt tāda komplektācija..nu jaunos taisa tīri lai nopelnītu..biznes,teh un pārējais pie dirsas viniem.

gunbox 14.februāris 2020 11:20
8 0 Atbildēt

Viss ir pareizi. No kvalitāti iemantojuša auto arī šodien gaida kvalitāti, bet viņas ir kritiski kritusi, jo tiek darīts viss, lai kaut kā ietaupītu uz ražošanu. Mēs gaidām no Volvo kvalitāti, bet no ķīniešu auto neviens kvalitāti negaida un ja kādā auto tā ir augstāka par Eiropas brendu, tad loģiski, ka uzticamība šiem auto tikai augs.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 11

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti