Ford Bronco atgriežas (+ VIDEO) 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 14.jūlijs 2020 15:03

Ford laidis klajā jaunu apvidus automobili, kuram piešķīris savulaik izmantoto nosaukumu Bronco.

Jaunais Bronco izgatavots uz T6 platformas, ko izmanto arī Ranger pikapa ražošanai. Motoru piedāvājumā 2,3 litru četrcilindru agregāts, kas attīsta 270 Zs un 420 Nm, kā arī sešcilindru motors ar 310 Zs (542 Nm). Spēka agregāti var darboties kombinācijā ar septiņu pakāpju mehānisko vai 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Bronco pamatā ir rāmja konstrukcija un neatkarīgā priekšējā piekare. Automobilis apveltīts ar klīrensu, ko ražotājs dēvē par labāko rādītāju klasē un var pārvarēt līdz pat 85 cm dziļus ūdens šķēršļus. Dizains ar apaļajiem priekšējiem lukturiem un radiatora reste ar lielajiem nosaukuma burtiem atgādina par 60.gadu modeli, taču tā ir tikai āriene – iekšpusē braucējus gaida mūsdienīgs komforts un jaunākās tehnoloģijas, piemēram, 360 grādu apkārtskata kameras, SYNC-4 multimediji ar 12 collu ekrānu, Apple CarPlay un Android Auto atbalstu, modificētu navigāciju, programmnodrošinājuma atjaunināšanu “pa gaisu”, daudzskaitlīgām lietotnēm u.tml. Izceļas arī braukšanas režīmu izvēles grozāmripa centrālajā tunelī, kā arī speciālie, viegli tīrāmie sēdekļu pārvalki un grīdas paklājiņi. Smagākos braukšanas apstākļos noderēs pilnpiedziņa, sadales kārba ar trim režīmiem un pazeminošais pārnesums.

Mūsdienu Bronco būs pieejams trīs un piecu durvju versijās, turklāt piecdurvju variants tiek piedāvāts pirmoreiz. ASV tirgum sagatavotas septiņas komplektācijas, ierobežotā skaita First Edition modelis, kā arī variants ar bezceļu paketi Sasquatch. Pēdējais atšķiras ar 56 mm lielāku klīrensu (standarta versijām – 213-211 mm atkarībā no virsbūves tipa), 35 collu bezceļu riepām un citiem piekares iestatījumiem.

Atkarībā no modifikācijas Bronco var būt aprīkots ar viņču, diožu lukturiem, jumta bagāžnieku. Vajadzības gadījumā jumtu un durvis var demontēt.

Jaunā Bronco tirdzniecība sāksies nākamgad, bāzes versijā tas maksās vismaz 28 500 dolārus.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 14.jūlijs 2020 15:41
7 1 Atbildēt

Izskatas ka Fordam atkal būs izdevies.

Conqueror 14.jūlijs 2020 17:52
5 0 Atbildēt

labs aparāc

Bils 14.jūlijs 2020 17:59
5 1 Atbildēt

Jāgaida testi LV

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti