Rolls-Royce līdzīgais ķīniešu elektriskais krosovers izbrauc ielās (+ FOTO) 9

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/carnewschina

iAuto | 31.jūlijs 2020 11:19

Ķīnas kompānija Hongqi oficiāli prezentējusi luksuss klases elektrisko krosoveru E-HS9. No priekšpuses britu Rolls-Royce līdzīgais automobilis tirdzniecībā nonāks līdz gada beigām.

FAW koncernā ietilpstošā luksuss marka Hongqi iepazīstinājusi ar savu flagmani – elektriskās piedziņas krosoveru E-HS9. Automašīnas dizainu izstrādājis bijušais Rolls-Royce dizaineris Žils Teilors, iespējams tādēļ daži līdzīgi elementi līdz ar speciālistu pārceļojuši arī uz viņa jauno projektu.  E-HS9 izceļas ar vertikāliem spraišļiem apveltītu radiatora resti, kas vizuāli saplūst ar motora pārsegu, šauriem priekšējiem lukturiem un vertikālas formas gaisa pievadiem. Eksterjera noformējumu papildina lieli riteņi, jumta spoileris, difuzors un bumeranga formas savstarpēji savienotie aizmugures lukturi.

Salons iekārtots izmantojot pulētu alumīniju, augstvērtīga koka materiālus un dabīgo ādu. E-HS9 būs komplektēts ar diožu lukturiem, izbīdāmīem durvju rokturiem, apkārtskata kamerām, kā arī milzīgu LED paneli, kas apvieno mērinstrumentus un multimedijus.

Automašīnas dzinējspēks ir divi elektromori ar 550 Zs kopējo jaudu, bet strāvas krājumu, ko uzglabā 92,4 kWh akumulators, pietiek aptuveni 500 km.

Hongqi E-HS9 pārdošana Ķīnā sāksies vēl līdz šī gada beigām. Modeļa cenas vēl nav atklātas. Paredzams, ka minimālā cena būs aptuveni 500 000 juaņu (58 600 eiro).

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
31.jūlijs 2020 13:55
7 0 Atbildēt

mūs interesē, lai jūs at...tos ar savu zārku.

Vai jūs interesē mūsu piedāvājums?

Krotow 31.jūlijs 2020 20:18
4 0 Atbildēt

Ja jūs tik aktīvi turpināsiet spamot, pašiem būs jāsāk izmantot savi pakalpojumi

Conqueror 31.jūlijs 2020 17:12
2 0 Atbildēt

bļāviens, iespaidīgs aparāc....

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti