Volkswagen piesaka sportisko Polo GTI 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 11.maijs 2021 13:20

Volkswagen publicējis sportiskā modeļa Polo GTI modernizētās modifikācijas pirmos attēlus atklājot, ka pirmizrādi tas svinēs jūnijā.

Savā virzībā uz elektrisko nākotni Volkswagen tomēr nepagriež muguru sportiskā stila entuziastiem, tādēļ laiž klajā GTI modeli uz modernizētā Polo bāzes.

No standarta modeļa Polo GTI atšķiras ar savādāku priekšējo bamperi, kur gaisa pieplūdes kanāli nosegti ar šūnveida režģi, bet sānos vertikāli novietotie dubultie miglas lukturi atgādina par lielāko brāli – golf GTI, kuram tādu ir veseli pieci.   

Par tehnisko pildījumu Volkswagen pagaidām klusē, taču ražotājam tuvi ziņu avoti vēsta, ka motortelpā būs 207 Zs divlitru benzīna motors, pie kura priekšgājējs tika salīdzinoši nesen.

Šāds agregāts attīsta 320 Nm un kompaktajam modelim var nodrošināt maksimālo ātrumu 240 km/h. Motors strādā savienojumā ar septiņu pakāpju DSG kārbu uz 100 km patērējot vidēji 5,5 litrus degvielas. Manuālā pārnesumkārba Polo GTI netiks piedāvāta.

Modernizētais Volkswagen Polo GTI tiks prezentēts jūnijā. Sagaidāms, ka cena par šo modeli būs krietni zem atzīmes 30 000 eiro.

 

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 11.maijs 2021 13:49
2 0 Atbildēt

labi,ka nav izdomājuši gti ar kaut kādu nemotoru. Nu kāds viņš kompaktais, nav tik daudz izaudzis ja vien golfu nedomā prezentēt par vidējo klasi un passat par lielo. Un vai tiešām vw nebūs vairs mazās klases auto, Up ta nav izaudzis liel'āks par mikro klasīti.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti