Volkswagen piesaka sportisko Polo GTI 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 11.maijs 2021 13:20

Volkswagen publicējis sportiskā modeļa Polo GTI modernizētās modifikācijas pirmos attēlus atklājot, ka pirmizrādi tas svinēs jūnijā.

Savā virzībā uz elektrisko nākotni Volkswagen tomēr nepagriež muguru sportiskā stila entuziastiem, tādēļ laiž klajā GTI modeli uz modernizētā Polo bāzes.

No standarta modeļa Polo GTI atšķiras ar savādāku priekšējo bamperi, kur gaisa pieplūdes kanāli nosegti ar šūnveida režģi, bet sānos vertikāli novietotie dubultie miglas lukturi atgādina par lielāko brāli – golf GTI, kuram tādu ir veseli pieci.   

Par tehnisko pildījumu Volkswagen pagaidām klusē, taču ražotājam tuvi ziņu avoti vēsta, ka motortelpā būs 207 Zs divlitru benzīna motors, pie kura priekšgājējs tika salīdzinoši nesen.

Šāds agregāts attīsta 320 Nm un kompaktajam modelim var nodrošināt maksimālo ātrumu 240 km/h. Motors strādā savienojumā ar septiņu pakāpju DSG kārbu uz 100 km patērējot vidēji 5,5 litrus degvielas. Manuālā pārnesumkārba Polo GTI netiks piedāvāta.

Modernizētais Volkswagen Polo GTI tiks prezentēts jūnijā. Sagaidāms, ka cena par šo modeli būs krietni zem atzīmes 30 000 eiro.

 

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 11.maijs 2021 13:49
2 0 Atbildēt

labi,ka nav izdomājuši gti ar kaut kādu nemotoru. Nu kāds viņš kompaktais, nav tik daudz izaudzis ja vien golfu nedomā prezentēt par vidējo klasi un passat par lielo. Un vai tiešām vw nebūs vairs mazās klases auto, Up ta nav izaudzis liel'āks par mikro klasīti.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti