Ģimenes elektromobilis par 3800 eiro (+ FOTO) 40

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 28.septembris 2021 10:44

Ķīnas autoražotājs Hongrui gatavo tirgum mazcenas elektroautomobili Xiaohu Tiger, kas vietējā tirgū maksās, sākot no 29 900 juaņu (aptuveni 3800 EUR).

Xiaohu Tiger ir kompakts pilsētas auto ar divām vai četrām sēdvietām. Pirmajā gadījumā automašīnas garums nav pat trīs metri, otrā – sasniedz 3,4 metrus. Riteņu garenbāze attiecīgi 1,98 un 2,44 metri. Automobilis ir visai ietilpīgs un, ja tam nav jāpārvadā pasažieri, četrvietīgā versija var lepoties pat ar 681 litru ietilpību.

Zināms, ka Xiaohu Tiger aprīkots ar vienā sekcijā apvienotu mērinstrumentu paneli un multimediju ekrānu, ABS un bremžu spēka sadales sistēmām, atpakalskata kameru un diviem gaisa drošības spilveniem. Transmisijas vadībai atvēlēts atsevišķs panelis ar pogām, turklāt automobilim paredzēts sporta un ekonomiskais braukšanas režīmi.

Xiaohu Tiger dzinējspēks ir 41 Zs elektromotors, kas enerģiju saņem no 11,8 kWh akumulatora. Trīsdurvju versija ar šo krājumu var nobraukt līdz 170 km pēc NEDC cikla, bet četrvietīgais piecdurvju modelis, kuram ir nedaudz spēcīgāks motors (46 Zs) – 160 km.

Pieteikšanās vismaz 29 900 juaņu (3800 EUR) vērtā Xiaohu Tiger iegādei tiks atklāta oktobrī.

Piebildīsim, ka līdzīgas konstrukcijas automobilis - Wuling Hongguang Mini EV, ir Ķīnā visvairāk pieprasītais elektriskās piedziņas modelis.

 
40 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 28.septembris 2021 11:16
23 2 Atbildēt

Kāds vēl ģimenes, ja pat uz motorollera diviem būs ērtāk ...

Pļurkt 28.septembris 2021 11:18
12 6 Atbildēt

Ha ha ha

Kādas gimenes auto????? Kaķu, žurku vai kā tur vēl!!!

LA 28.septembris 2021 11:19
9 2 Atbildēt

neesi ķīniešus redzējis?, jeb tu domā, viņi tādu pašu izmēru kā amerikāņi?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti