Porshe Taycan trešais variants ar interesantu jumta funkciju (+ FOTO) 1

 

Foto: Porsche

iAuto | 24.janvāris 2022 10:33

Porsche paplašina Taycan modeļu klāstu ar trešo virsbūves variantu. Tas ir Sport Turismo, kas GTS versijā tiks laists klajā februāra beigās.

Taycan Sport Turismo ir Cross Turismo un sedana sintēze. Šis modelis atteicies no Cross bezceļa dizaina elementiem un ir pieejams arī ar aizmugurējo riteņu piedziņu, kā priekšrocības uzsverot plašāku telpu salonā un ietilpīgāku bagāžnieku.

Jaunais Taycan saimes pārstāvis tiks laists klajā kā GTS variants 2022. gada februāra beigās, bet citas versijas sekos martā. Papildaprīkojuma jaunievedums ir panorāmas jumts ar "Sunshine Control" elektriski kontrolējamu caurspīdīguma funkciju.

Sport Turismo jaudas diapazons ir no 326 ZS (240 kW) līdz 625 ZS (460 kW). Pamatversija maksā 86 495 eiro, topmodelis Turbo S Sport Turismo ar visu riteņu piedziņu ir par 100 000 eiro dārgāks, taču tas ir arī ātrs 260 km/h un 100 km/h sasniedz mazāk nekā trīs sekundēs. Saskaņā ar WLTP ciklu, Sport Turismo sniedzamība ir gandrīz 500 km.

Jaunais panorāmas jumts ar Sunshine Control ar vienu pirkstu pieskārienu kļūst caurspīdīgs vai matēts. Jaunajam panorāmas jumtam ar Sunshine Control kā īpaša funkcija ir elektriskā atspīduma aizsardzība. Lielā stikla virsma ir sadalīta kopumā deviņās zonās, kuras var kontrolēt atsevišķi. Tādā veidā vai nu atsevišķas zonas, vai visu jumtu var padarīt caurspīdīgu vai necaurspīdīgu.

 
Visi komentāri
 
Jo 25.janvāris 2022 7:54
0 0 Atbildēt

Jumta caurspīdīgums, redziet svarīgs. Interesanti, ja? Labāk būtu pastāstījuši par jumta saules elementu, kurš palīdzētu uzturēt zemsprieguma akumulatoru ilgākas dīkstāves gadījumam.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Mazda CX-80: septiņas sēdvietas, hibrīdi un dīzeļi (+ FOTO)

Mazda nesen prezentēja savu pilnīgi jauno flagmani CX-80. Tā virsbūve veidota, domājot par ērtu manevrēšanu ikdienas braukšanas un parkošanās situācijās, taču ar trim sēdvietu rindām tā nodrošina papildu daudzpusību lielākām ģimenēm. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 12

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 5

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti