Shiirs rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Shiirs rakstīja: Sandriit, man brachka jau kadus 4 gadus mauc ar range rover. Bet ar 4.6. Rekjinies ka mashina nekad nebus pilniga kartiba, tapat ka riga nekad nebus gatava. Un elektriba ir broblema. Ja pirksi, tad tikai un vienigi jauno ar facelift.
Zinot to,kāds tu esi šrotņiks, tad skaidrs, ka bračka nav labāks un visticamāk ir nopircis megašrotu pa lēto un tāpēc tas nekad nevar būt pilnībā kaºtībā jau pēc noklusējuma.
Dirsisi par maniem radiniekiem, dabuusi pa muti tapat ka kalmens no powera.
Pakāpies uz beņķīša pirms dirs.
Es jau tev teicu, ja tu esi šrotņiks, nekas nekur negarantē,ka tas tava brāļa sūds ir kas labāks.
Pa muti devējs...ej nahuj, losi.
Range Rover
Ir doma par svētdienas auto nomaiņu. Pagaidām šīs funkcijas pildīja Honda CR-V, taču gribās ko mazliet inčīgāku un dizeli. Līdz ar to tiek apsvērta ideja par RR 2.5 iegādi no 97-2001 gadam.
Kāda ir pieredze šī autiņa ekspluatācijā, plānotais km 10-20k gadā, izmatos pārsvarā mana mīlotā sieviete.
Vai tešām viņi tik briesmīgi lūzt? Cik sapratu motors ir no BMW, kā ir ar kārbu unn razdatkām? Kā šiem aparātiem ar rūsu? Vai tādas lietas kā klima un citas salona extras bieži kaujās nost?
Kā ir ar ziemu, vai var droši braukt cauri visām kupenām un pļanckām? Vai var izmantot kā ultimate pārvietošanās aparātu bezceļos?
Kur iesakiet labot un pasūtīt daļas.
Kam butu japievērš uzmanība tādu aparātu skatties?