Esmu Mini One (2002) auto īpašniece. Gribēju paintersēties vai vēl kādam Mini īpašniekam vai pazinējam ir zināms kāpēc stūres pastiprinātājs darbojas salīdzinoši skaļi "dīcot". Pie mazāka ātruma troksnis palielinās. Citām automāšīnām neesmu novērojuši šādu lietu. Mehāniķis teicās, ka tas iespējams liecinot par to, ka drīz "izbeigsies" stūres pastiprinātājs. Stūres pastiprinātāja šķidrums ir atbilstošs normai. Ceru, ka kāds zinātājs varētu ko ieteikt vai paskaidrot!?
Nu, viņam varētu būt taisnība. Bet nu, kamēr tev nerodas pretenzijas pret darbību, drīkst likt mīksto tai skaņai, tik reizi pa dažiem mēnešiem šķidruma līmeni derētu apskatīties.
Man golfam arī ņaud pastiprinātāja sūknis - bet tas ne tikai ņaud, bet arī no tā sulo eļļa, un brīvgaitas apgriezienos pastiprinātājs praktiski nedarbojas. Kaut kad droši vien pārvarēšu slinkumu un samainīšu.
Var jau salīdzināt cik viegli grozās tā stūre (uz vietas) neiedarbinātam motoram un iedarbinātam. Ja vienādi, tad viss skaidrs. Dažiem motoriem vēl otra atsevišķa siksna piedzen ģeneratoru, tad pat var atslēgt pastūzi, zaudējot vien kondicionieri. Dāmai gan varētu būt nekomfortabli parkot šādu auto šaurā stāvvietā...
"Dīc" stūres pastiprinātājs.
Labdien!
Esmu Mini One (2002) auto īpašniece. Gribēju paintersēties vai vēl kādam Mini īpašniekam vai pazinējam ir zināms kāpēc stūres pastiprinātājs darbojas salīdzinoši skaļi "dīcot". Pie mazāka ātruma troksnis palielinās. Citām automāšīnām neesmu novērojuši šādu lietu. Mehāniķis teicās, ka tas iespējams liecinot par to, ka drīz "izbeigsies" stūres pastiprinātājs. Stūres pastiprinātāja šķidrums ir atbilstošs normai. Ceru, ka kāds zinātājs varētu ko ieteikt vai paskaidrot!?