Kā ar šo:
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kā ar šo:
andzha rakstīja: Kā ar šo:
www.iauto.lv/...
Ir atkarīgs no modeļa. Vairākos gadijumos tas ir ĻOTI neizdevīgi, ka arī vienkārši nav iespējams izdarīt.
Sūti modeļa nr. uz e-pastu, skatišos ko var izdarīt.
Nākamo nedēlu būšu prom. Kas rakstija visiem atbildēts.
Kaksis rakstīja: Vari pataisīt neatslēdzamu pasažiera spilvenu par atslēdzamu?
Varu, kas par auto?
Esmu atpakaļ - visiem aizrakstīts!
nepateiksi kā jāievada automaģa Audi gamma kods? Atslēdzu aķi un klusums... kods ir, tik nesaprotu kā!
phenom rakstīja: Atkodēšu/noteikšu kodu Jūsu automagnetolai.
Airbag bloku remonts pēc sadursmēm. Jebkuram auto.
Palīdzēšu savest kartība AIRBAG sistēmu BMW, Mercedes kuriem mūžīga slimība ar pasažiera klātbūtnes devēju - un ne tikai.
Un vispār, ja deg kāda lampiņa, un ja kaut kas nav kārtībā - rakstiet, kaut-ko jau izdomāsim.
Remontēju jebkuru ECU bloku kas atrodas auto. Arī japāniem.
Remonteju sistus pikseļus spidometriu un magnetolu displejiem. Remontēju spidometrus, šķuningotājiem ir iespējams arī uzlikt citu apgaismojumu
Pieejama visu bloku diagnostika sekojošiem auto: BMW, Mercedes, Opel, Audi, Seat, Skoda, VW, Volvo līdz 2001 gadam.
Ja ir vēlēšanas taisīt čip-tuningu - tikai ar Jūsu failu, pats nemeklēšu.
Ja ir kādi jautājumi - thephenom@inbox.lv
Droši.
Sandiz rakstīja: nepateiksi kā jāievada automaģa Audi gamma kods? Atslēdzu aķi un klusums... kods ir, tik nesaprotu kā!
Pateikšu, kāpēc gan nē - ja ir garais CC modelis - "FM 1/2" un "DX" paturi 5 sec pie degoša SAFE.
A kā ar jaunāku auto diagnostiku?
Richuss rakstīja: A kā ar jaunāku auto diagnostiku?
Bija domāts tikai Volvo - līdz 2001. gadam. Un bmw līdz 2005. Pārējie līdz pat šodienai
Raxti uz e-pastu.
Reno kangoo 1,9 dci 00' , zb panelī degt airbag&SERV vari ko līdzēt ??
MM un EA ir beztolkā
TDIOTS rakstīja: Reno kangoo 1,9 dci 00' , zb panelī degt airbag&SERV vari ko līdzēt ??
MM un EA ir beztolkā
ā un vēl originālo atslegu imobilaizeri negrib vairs draudzeties ar aizdedzi
TDIOTS rakstīja: Reno kangoo 1,9 dci 00' , zb panelī degt airbag&SERV vari ko līdzēt ??
MM un EA ir beztolkā
Nu serv bez problēmam, bet tā man uz Frančiem nekā nav.
Tev vnk janodzēš kļudas, ar skeneri, piebrauc uz jebkuru daudz-maz cīvīlu servisu to tur izdarīs.
Ja vajag kādu kontaktu - raxti uz e-pastu.
Bet ar atslēgu jau nopietnāk. Koroče raxti uz e-pastu, pastastīšu.
Mazda 626 1999g., mirgo airbag lampiņa. Vairākās vietās esmu veicis testus un rezultāts viens un tas pats; beigts okupacijas datcīks pasažiera sēdeklī. Risinājums, nomainīt benķi(devējs iebūvēts sēdeklī), vai izņemt lampiņu
Kādu risinājumu piedāvā Tu, un par kādām naudiņām?
VaiVilks rakstīja: Mazda 626 1999g., mirgo airbag lampiņa. Vairākās vietās esmu veicis testus un rezultāts viens un tas pats; beigts okupacijas datcīks pasažiera sēdeklī. Risinājums, nomainīt benķi(devējs iebūvēts sēdeklī), vai izņemt lampiņu
Apsveicu. Šo gan neapčakarēt, jo tā ir MAZDA.
Var nomainīt devēju pašā benķī - bet naudas ziņā to starpību samaksāsi man, jo tur p***** čakars. Iesaku vienkārši nomainit benķa apakšejo daļu, jo lampiņas izņemšana neatjaunos aibaga bloka darbību.
kaa ir ar infinity galvas parkodeshanu uz musu FM soli? Chrysler Town-country 00'
Slinkais rakstīja: kaa ir ar infinity galvas parkodeshanu uz musu FM soli? Chrysler Town-country 00'
Uz e-pastu atsūt mod. numuru. P0 un kādi 8 cipari.
Vajag kau kadu normalu CD magnetolu par superlabu cenu!
FOCUS rakstīja: Vajag kau kadu normalu CD magnetolu par superlabu cenu!
Es ar tādām lietām nenodarbojos - Tev jāiet uz ss.lv
VaiVilks rakstīja: Mazda 626 1999g., mirgo airbag lampiņa. Vairākās vietās esmu veicis testus un rezultāts viens un tas pats; beigts okupacijas datcīks pasažiera sēdeklī. Risinājums, nomainīt benķi(devējs iebūvēts sēdeklī), vai izņemt lampiņu
Ir pārādijies risinājums MAZDA benķiem -48 kļūda, smalkāk -> e-pasts.
Ir iespējams modificēt Jūsu AUID/VW/Seat/Skoda automagnetolu tā, lai tā atskaņotu MP3/WAV/WMA failus caur USB vai MMC. Prasība - lai būtu čendžera ligzda.
Smalkāk -> e- pasts.
Der sekojošiem modeļiem(varbūt arī kaut-ko esmu palaidis garām)
Chorus Grundig
Concert Blaupunkt
Concert Grundig
Concert Plus Baupunkt
Delta
Navigation Plus
Symphony2
VW Gamma5 Blaupunkt
VW Gamma5 Sony
New Beetle
Premium4
Premium5
Radio Navigation System
Radio Navigation System MCD
z6z9
z9z7
Radio navigation +
Symphony
Syphony CD
Aura
Elba
Radio High
MCD
MDF
MM un EA ir beztolkā
visticamāk, ka baltā lenta stūres kastē
Pirmais rakstīja:
MM un EA ir beztolkā
tas no pieredzes ?? ja jā tad cik $$ novēršanai ??
TDIOTS rakstīja:
Pirmais rakstīja:
MM un EA ir beztolkā
tas no pieredzes ?? ja jā tad cik $$ novēršanai ??
Eu, džeki, daffai dujte uz blakus topiku
MAGNETOLAS, AIRBAG un citu ECU remonts
Atkodēšu/noteikšu kodu Jūsu automagnetolai.
Aibag bloku remonts pēc sadursmēm. Jebkuram auto.
Palīdzēšu sāvēst kartība AIRBAG sistēmu BMW, Mercedes kuriem mūžīga slimība ar pasažiera klātbūtnes datčiku - un ne tikai.
Un vispār ja deg kāda lampiņa, u ja kaut kas nav kārtībā - rakstiet, kaut-ko jau izdomāsim.
Remontēju jebkuru ECU bloku kas atrodas auto. Arī japāniem.
Remonteju sistus pikseļus spidometriu un magnetolu displejiem. Remontēju spidometrus, šķuningotājiem ir iespējams arī uzlikt citu apgaismojumu
Pieejama visu bloku diagnostika sekojošiem auto: BMW, Mercedes, Opel, Audi, Seat, Skoda, VW, Volvo līdz 2001 gadam.
Ja ir vēlēšanas taisīt čip-tuningu - tikai ar Jūsu failu, pats nemeklēšu.
Ja ir kādi jautājumi - thephenom@inbox.lv
Droši.