Lielizmēra modeļu RC sacensību aizraušanās – pievienojies 2WD Baja, 2WD un 4WD dalībnieku bariņam! 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto.lv lasītājs | 2.maijs 2024 10:03

Radio vadāmo (RC) automobiļu sacensības ir kļuvušas par ļoti konkurētspējīgu un aizraujošu hobiju entuziastiem visā pasaulē, tai skaitā arī Latvijā. Jau vairāk kā 20 gadus notiek sacensības dažādos mērogos, apvienojot labākos modeļu inženierijas izstrādājumu un ātrumu un aizrautību trasē.

Piedāvājumā tikpat spraiga izrāde kā jebkuras pilna izmēra autosporta sacensībās. Starp populārākajām šo sacensību klasēm ir 2WD Baja, 2WD un iespaidīgā 4WD klase.

2WD Baja5B ir iecienīts, pateicoties tā izturīgajai konstrukcijai un ātrgaitas spējām, kas padara to par galveno bezceļu sacīkšu sacensībās. Tā lielie izmēri un jaudīgais dzinējs ļauj izbaudīt aizraujošu pieredzi, kad tas ar precizitāti un veiklību pārvar trases līkumus un trampalīnus.

Tāpat arī 2WD Elcon un citu zīmolu modeļi, kas ar savu dizainu, alumīnija detaļām un uzlabotajām balstiekārtas sistēmām ir unikāls izaicinājums autovadītājiem, gan mehāniķiem, kas vēlas izaicināt savas radio vadāmo automašīnu braukšanas prasmes un atrast pašu labākos regulējumus katrai trasei. Tās ir daudzpusīgas mašīnas, kas spēj sacensties dažādos apvidos, neatkarīgi no tā, vai tas ir gluds asfalts vai nelīdzena bezceļu trase.

Savukārt 4WD klase sacīkstēm piešķir papildu sarežģītības un aizrautības līmeni. Pateicoties izcilai vilkmei un kontrolei, 4WD RC auto modeļi var viegli pārvarēt pat visgrūtākās trases. Tās ir to braucēju izvēle, kuri no savām mašīnām pieprasa vislabāko veiktspēju neatkarīgi no apstākļiem.

Lielizmēra modeļu RC sacensības nav tikai par automašīnām, tās ir arī par kopienu. Tādi pasākumi kā Baltijas, Turaidas RC kausa izcīņa un LSC Latvia sacensību seriāls pulcē braucējus no visas Baltijas, kurus vieno aizraušanās ar RC sacīkstēm. Šie pasākumi ir prasmju, tehnoloģiju un sportiskās meistarības svētki, kur sacensību azarts satiekas ar draudzības prieku.

Tiem, kas vēlas izbaudīt lielformāta RC sacīkšu azartu, ir pieejami daudzi šim hobijam veltīti videoieraksti un sociālo mediju lapas, bet vislabāk ir to visu ir apskatīt klātienē jau šī gada 4. maijā AIzkrauklē, kur notiks pirmais 2024. sezonas posms šajās sacīkstēs. Šīs sacīkstes piedāvā ieskatu 1/5 mēroga RC pasaulē, demonstrējot spraigās cīņas, sarežģīto automobiļu dizainu un dinamisko kopienu, kas atbalsta šo aizraujošo sporta veidu.

Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis sacīkšu braucējs vai ziņkārīgs skatītājs, lielizmēra modeļu RC sacensību pasaule noteikti aizraus un iedvesmos. Tā ir pasaule, kurā tehnoloģija satiekas ar kaislību, kur katra sacīkste ir stāsts par triumfu un izaicinājumu, un kur mīlestība pret ātrumu un kontroli virza sacensību garu uz jaunām virsotnēm. Iegremdējieties notikumos un atklājiet aizraujošo RC sacīkšu pasauli jau šodien.

Tiekamies Aizkrauklē!

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 2.maijs 2024 10:45
0 0 Atbildēt

Šeit arī kādreiz bija 0,14min trasīte redzama.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ķīnas Nio prezentē jaunu un cenu ziņā pievilcīgu Tesla Model Y konkurentu

Ķīnas autobūves uzņēmuma Nio jaunizveidotais apakšzīmols Onvo nodemonstrējis Tresla Model Y līdzīgu krosoveru L60, kam sola pievilcīgu cenu un sniedzamību virs 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 

Kad domas citur - neliela gājējas un automašīnas sadursme (+ VIDEO) 25

Video autors raksta, ka gājēji reizēm pārāk uzticas autovadītājiem un pieņem, ka tie visi domās vienādi. Tā nebūt nav, jo arī šajā situācijā viens autovadītājs meiteni palaiž, bet otrs pat nedomā to darīt. Lasīt vairāk

 

Gaidot uzlādi, tas svarīgi - Jēkabpilī uzbūvē mazmājiņu par 70 000 eiro (+ VIDEO) 29

Kamēr vieni nesaprot, kā tādu summu var izlikt par tautā saukto mazmājiņu, citi, ieskaitot elektroautomobiļu īpašniekus no tuvējā uzlādes punkta, priecājas, par noderīgo infrastruktūras risinājumu. Vairāk RE TV video sižetā. Lasīt vairāk

 

Ātruma cilts: divi vīri, divi elektroauto, divas atšķirīgas uzlādes stratēģijas - kurš pirmais tiks līdz Liepājai (+ VIDEO) 19

Pauls Timrots kopā ar kolēģi Edgaru Bergholcu meties elektroauto izaicinājumā – abi sacenšas, lai tiktu līdz Liepājai, katrs izmantojot savu mašīnas uzlādes stratēģiju. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti