Jēkabpilī busiņa vadītājs zaudē dzīvību ietriecoties kraviniekā (+ VIDEO) 27

 
RE TV | 16.maijs 2024 10:22

Jēkabpilī, Rīgas ielas un Nomales ielas krustojumā, 14. maijā īsi pirms pulksten 21:00 notika avārija, kuras rezultātā gāja bojā "Volkswagen" busiņa vadītājs.

Policija informē, ka transportlīdzekļa “Volkswagen” vadītājs – 1972. gadā dzimis vīrietis nespēja tikt galā ar vadību un ietriecās kravas automašīnā “Scania”, kuras vadītājs – 1989. gadā dzimis vīrietis tajā brīdī veica pagrieziena manevru.

Ceļu satiksmes negadījumā “Volkswagen” šoferis zaudēja dzīvību – no automašīnas viņu atbrīvoja ugunsdzēsēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, savukārt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja viņa nāvi. Sociālajos tīklos publiskots video no kāda cita transportlīdzekļa, kas neilgi pirms šīs avārijas pārvietojās pa Rīgas ielu virzienā uz tiltu pār Daugavu.

Tajā var novērot, ka šis pats “Volkswagen” mikroautobuss pirms liktenīgās sadursmes lielā ātrumā traucies pa Rīgas ielu, apdraudot citus satiksmes dalībniekus. Valsts policijā uzsākts kriminālprocess, un tiek skaidroti notikušā apstākļi. Valsts policijā uzsver, ka vēl nav oficiāli noskaidrots, vai "Volkswagen" vadītājs bija alkohola reibumā vai nē, to varēs pateikt tikai pēc ekspertīžu veikšanas un rezultātu saņemšanas.

Notikuma vietā bija Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Jēkabpils daļas autocisterna un glābšanas transportlīdzeklis ar sešiem ugunsdzēsējiem glābējiem. Viņi ne tikai izcēla cilvēku no auto, bet arī atvienoja akumulatora klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

 
27 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
sviesc 17.maijs 2024 10:17
5 0 Atbildēt

nu pie mums vēl līdz tām civilizētajām valstīm patālu. šeit iedzīvotājas jau pēc definīcijas ir zaglis, noziedznieks. kuram nemitīgi ir jāpierāda varas iestādēm, ka neesi kamielis.

A 16.maijs 2024 18:50
4 0 Atbildēt

Ja runa ir par krimināltiesu, tas civilizētās valstīs normālā gaīdījumā vainu ir jāpierāda apsūdzībai, nevis otrādāk - apsūdzētajam jāpierāda savas vainas neesamība.

Jebal 16.maijs 2024 10:35
3 0 Atbildēt

Dalbajobs pašiznīcinājās. Tikai smagā žēl.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

4 miljoni eiro, 300 km/h 10 sekundēs - Bugatti pastāsta par jauno modeli Tourbillon

Francijas hiperauto ražotājs Bugatti atklājis attēlus un informāciju par jauno modeli Tourbillon, kas nomaina Chiron. Molsheimā bāzētais uzņēmums plāno 250 eksemplārus, kas jau ir izpirkti. Lasīt vairāk

 

Modernizētais Audi RS 3 uzstāda jaunu apļa rekordu Nirburgringā 1

Franks Štiplers ir uzstādījis jaunu apļa rekordu kompaktklases automobiļiem Nirburgringas Nordšleifes trasē ar modernizēto RS 3 modeli. Audi Sport sacīkšu un testa pilots uzrādīja iespaidīgu laiku – 7:33,123 minūtes, pašreizējo ātrāko apļa laiku šajā klasē pārspējot par vairāk nekā piecām sekundēm. Lasīt vairāk

 

Aston Martin ir “nenokaujams” – 90% vēl ierindā 4

90 procenti no visiem izgatavotajiem Aston Martin automobiļiem joprojām ir apritē. Lasīt vairāk

 

Elektriskais Alfa Romeo Junior būs jaudīgāks nekā plānots

Alfa Romeo pabeidzis modeļa Junior Veloce dinamiskos testus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti