“Škoda Latvija” paplašina veiksmīgo sadarbību ar Latvijas Hokeja federāciju

 

Foto: Publicitātes attēls

Auto 100 | 2.maijs 2024 12:50

Pagājušajā pirmdienā, 22. aprīlī, Lielirbes ielā 32, jaunajā Škoda autosalonā “SKANDI MOTORS” Latvijas Hokeja Federācijai tika nodots vēl viens auto, tādā veidā stiprinot “Škoda Latvija ” un Latvijas Hokeja Federācijas sadarbību, kas aizsākās pirms sešiem gadiem.

SKANDI MOTORS salonā viesojās  “Auto 100 Latvija” vadītājs Māris Jansons, Latvijas Hokeja Federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs un izlases treneris Harijs Vītoliņš. Skandi Motors tirdzniecības vadītāja Linda Zieda izrādīja auto salonu un tikko atvestos jaunākos modeļus - Škoda Kodiaq un Škoda Superb.

“Pagājušais gads gan Škoda zīmolam Latvijā, gan Latvijas hokeja izlasei bija īpašs. Škoda sasniedza vēsturiski lielāko tirgus daļu jauno automobiļu reģistrāciju apjomā, un mūsu izlases puiši  kopā ar treneru korpusu pavasarī pacēla Latvijas hokeju vēl nebijušos augstumos. Uzsākot sadarbību ar Latvijas Hokeja Federāciju pirms sešiem gadiem, vēlējāmies stiprināt Škoda zīmola un hokeja saikni Latvijā, kā arī palīdzēt augt un attīstīties sportam kopumā. Pagājušā gada čempionāts bija īpašs mums visiem, jo tas ne tikai notika Rīgā un Tamperē, bet mūsu komanda spēja parādīt lielisku sniegumu visa turnīra garumā. Škoda Auto, kā oficiālais partneris, jau 31. gadu palīdz pasaules čempionātos nodrošināt mobilitāti komandām un oficiālajām personām. Jau 2021. gada čempionātā kopā ar rīkotājiem pierādījām, ka varam nodrošināt mobilitāti ar pilnībā elektriskiem auto visa turnīra garumā. Arī 2023. gada čempionāta vajadzībām, sadarbībā ar Škoda Auto, nodrošinājām 16 Enyaq Coupe elektriskos automobiļus. Ir patiess prieks, ka kopā esam sasnieguši šādus augstumus un varam paplašināt iesākto sadarbību un palīdzēt Latvijas hokeja saimei arī turpmāk.” sacīja “Auto 100” vadītājs M.Jansons.

LHF ģenerālsekretārs R. Pļāvējs pateicās Škoda Latvija par iepriekšējo gadu atbalstu un dalījās ar saviem iespaidiem par līdzšinējo pieredzi: “Latvijas Hokeja Federācijai jau sešus gadus izveidojusies lieliska sadarbība ar Škoda Latvija. Esam pateicīgi mūsu uzticamajiem partnerim, kas hokeja saimniecību nodrošina ar moderniem, drošiem un ērtiem automobiļiem. Kopā mēs varam sasniegt jaunas virsotnes.”

Latvijas Hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš: “Ik gadu Pasaules hokeja čempionātā mums ir iespēja izbaudīt Škoda automašīnas. Varu teikt atklāti - tās ir augstākās klases automašīnas. Liels paldies Škoda uzņēmumam par uzticību un atbalstu hokejam. Kopā mēs varam sasniegt jaunus mērķus.”

Škoda Latvija uzsāka sadarbību ar Latvijas Hokeja federāciju 2018. gada nogalē un nodrošina Hokeja federāciju ar mobilitāti. Šobrīd Latvijas Hokeja federācijas rīcībā ir trīs automobiļi, Škoda Scala, Škoda Kodiaq un elektriskais Škoda Enyaq.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ķīnas Nio prezentē jaunu un cenu ziņā pievilcīgu Tesla Model Y konkurentu

Ķīnas autobūves uzņēmuma Nio jaunizveidotais apakšzīmols Onvo nodemonstrējis Tresla Model Y līdzīgu krosoveru L60, kam sola pievilcīgu cenu un sniedzamību virs 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 

Arī elektrību. Rīgā atklāta pirmā Neste elektroauto uzlādes stacija (+VIDEO)

Latvijā vadošais degvielas tirgotājs Neste paplašina piedāvājumu un atklāj pirmo 100% atjaunojamās elektrības uzlādes staciju Neste My Renewable Charge Rīgā, Lucavsalas degvielas uzpildes stacijā. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām košo Peugeot 208 Hybrid (+VIDEO)

Peugeot 208 ir viens no aizraujošākajiem mazās klases automobiļiem, ko tagad var nopirkt arī kā hibrīdu. Mazais dzeltenais auto dižosies ar satriecošu dizainu un taupīgu apetīti pret degvielu. Lasīt vairāk

 

Jaunpienācēji auto tirgū: vai tiem var uzticēties?

Tikai divos vai trīs gados Eiropas auto tirgū parādījušies daudzi iepriekš nedzirdēti ražotāji no Āzijas. Šīs kompānijas galvenokārt koncentrējas uz elektrisko piedāvājumu. Aziāti prot pārsteigt ar iespaidīgiem tehniskajiem parametriem, tehnoloģijām un to visu piedāvā par salīdzinoši zemu cenu. Bet kā ir ar kvalitāti un uzticamību? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti