Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

 

Foto: Volkswagen

iAuto | 3.maijs 2024 10:25

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad.

Šoreiz galvenā uzmanība pievērsta jaunai programmatūrai, informācijas un izklaides funkcijām, taču nedaudz pievēršoties arī tehnikai. Vispirms uzlaboto piedziņu iegūs modelis  ID 3 Pro S, kura jauda palielinās līdz 170 kW (231 ZS), bet vēlāk šo pašu iespēju iegūs arī citi ID.3 varianti.

Informācijas un izklaides sistēma turpmāk saņem skārienekrānu ar 12,9 collu izmēru, braukšanas režīmu izvēle tagad veidota kā svira pie stūres, bet multivides ekrāna apakšā parādījušies izgaismoti un ergonomiskāki skārienslīdņi, kas ļauj kontrolēt salona temperatūru un audio iekārtas skaļumu. Uzlabotais balss palīgs Ida ir paplašināts, iekļaujot Chat-GPT iespējas, pilnveidots arī paplašinātās realitātes displejs, turklāt vairākas jaunas iespējas būs pieejamas no papildaprīkojuma klāsta.

To skaitā būs pārveidota labsajūtas (Wellness) lietotne, Harman Kardon augstākās kvalitātes skaņas sistēma, pilnveidotais Travel Assist ar mākoņa datu izmantošanu, nodrošinot palīdzību arī joslas maiņai uz automaģistrāles, Park Assist Plus ar atmiņas funkciju (automātiska saglabāta parkošanās manevra izpilde līdz 50 metru attālumam) un papildu iespējām, iekļaujot tālvadības funkciju ar viedtālruni, kā arī vēl vienu jaunumu ID sērijai - brīdinājuma sistēmu, kas brīdina par transportlīdzekļiem, kas tuvojas no aizmugures, kad durvis tiek atvērtas.

Foto: Volkswagen

Foto: Volkswagen

Foto: Volkswagen

Foto: Volkswagen

Foto: Volkswagen

Foto: Volkswagen

 
Visi komentāri
 
Xo 3.maijs 2024 10:44
2 0 Atbildēt

Cik saprotams, tad aitišņikam pāris minūšu darbs bijis un voallā ... uzlabojums pieejams

Onsis 3.maijs 2024 10:45
6 0 Atbildēt

Ielika par collu lielāku televizoru, lai tizlāks sanāk?

0pis 3.maijs 2024 10:56
5 0 Atbildēt

augstākās kvalitātes audio sistēma auto ar āra tualetes skaņas izlocāciju - tas jau ir nopietns pieteikums 😄

Sergejs 3.maijs 2024 15:28
1 0 Atbildēt

Tas gan. No savas pieredzes varu teikt ka skaņas izolācijas ielikšana Octavia padara standarta akustiku ja ne par Hi-End tad par pāris līmeņiem augstāku noteikti. Nu vismaz basi nepirž pat uz pilnu jaudu ja pagriež (kas nemaz neprasās). Bez tā jā, skaists nosaukums priekš marketinga bez īpašas jēgas.

darklight 3.maijs 2024 11:17
2 0 Atbildēt

Bet vai logus beidzot var atvērt?!

Teslists 3.maijs 2024 20:46
3 1 Atbildēt

Viņi šito sūdu var uzlabot cik grib, tas ir produkts nostaļģijas māktiem dalbajobiem.

ro 3.maijs 2024 23:24
2 0 Atbildēt

Te jau nav nekā,kas vilktu uz nostaļģiju🤔😁...salons un panelis vispār miskaste, ielikts telefona un planšetes izmēra screens,kas mandomāt tikai kādai sapīpējušai šallei var patikt 🙄🤣

Vgg 4.maijs 2024 0:06
3 0 Atbildēt

Fascinē, kad redzi vw ar stāžu 10-15 gadi Latvijā un viss norūsējis: durvis, bagāžnieks, spārni, ap logirm. Nu kā tā var ražot nekvalitatīvu auto.

Passerati tā vidus konsole duras kājā, beņķi nav ērti. Un pogas uz stūres ir černiz.

Krotow 4.maijs 2024 19:42
2 0 Atbildēt

Dēļ nesalabotajiem softa gļukiem un reāli par trešdaļu mazākas baterijas ietilpības kā auto pasē rakstīts, šādi papildinājumi ir kā mironim plāksteris.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

100 vienībās - Range Rover Sport satīna versija

Britu autobūves uzņēmums iepriecinās savas tehnikas cienītājus ar krosovera Range Rover Sport īpašo versiju Satin Edition, kas paredzēta Eiropas tirgum un tiks saražota 100 eksemplāru skaitā. Lasīt vairāk

 

Ķīnas Nio prezentē jaunu un cenu ziņā pievilcīgu Tesla Model Y konkurentu 4

Ķīnas autobūves uzņēmuma Nio jaunizveidotais apakšzīmols Onvo nodemonstrējis Tresla Model Y līdzīgu krosoveru L60, kam sola pievilcīgu cenu un sniedzamību virs 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 

Jēkabpilī busiņa vadītājs zaudē dzīvību ietriecoties kraviniekā (+ VIDEO) 27

Jēkabpilī, Rīgas ielas un Nomales ielas krustojumā, 14. maijā īsi pirms pulksten 21:00 notika avārija, kuras rezultātā gāja bojā "Volkswagen" busiņa vadītājs. Lasīt vairāk

 

Militārās mācības “ARROW 24” Somijā (+ VIDEO)

No 25. aprīļa līdz 14. maijam Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes 1.Mehanizētā kājnieku bataljona karavīri, tai skaitā valsts aizsardzības dienesta karavīri, piedalījās militārajās mācībās “ARROW 24”, Somijā. Mācības norisinājās Niinisalo garnizonā, ko organizē un vada Somijas bruņotie spēki. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti