Masveida avārijas Vācijā: iesaistīti 40 transportlīdzekļi, divi bojāgājušie (+ VIDEO) 18

 
iAuto | 25.marts 2024 15:09

Vācijā, svētdien 24. martā, uz automaģistrāles A3 vairākās masveida avārijās iesaistīti kopumā 40 transportlīdzekļi, gājuši bojā divi cilvēki un ievainoti septiņpadsmit.

Kā vēsta izdevums Autobild, pirmā sadursme ap četriem pēcpusdienā stipra lietus laikā notikusi netālu no nobrauktuves uz Helmštati. Sadūrušies 17 transportlīdzekļi, diviem cilvēkiem gūstot smagas traumas un vēl deviņiem citiem vieglākus ievainojumus. Iemesls tam bija tas, ka dažu autovadītāju uzmanību novērsa bojāts transportlīdzeklis no iepriekšējā satiksmes negadījuma ceļa malā.

Uzreiz pēc tam straujo bremzēšanas manevru dēļ vairākus simtus metru aizmugurē notika vēl viena avārija, kur sadūrās un aizdegās trīs automobiļi. Šajā negadījumā gāja bojā divi cilvēki, 11 guva ievainojumus.

Apmēram pēc pusstundas sastrēguma galā notika vēl viena avārija, kurā arī tika iesaistīti vairāki transportlīdzekļi, vieglas traumas gūstot diviem cilvēkiem.

Avārijas sekas likvidēt ieradās liels skaits policijas, ugunsdzēsēju un glābšanas dienestu darbinieku, iesaistot arī trīs glābšanas helikopterus, kas nolaidās tieši uz šosejas.

Pilnīga autoceļa A3 slēgšana Nirnbergas virzienā tika atcelta tikai agrā pirmdienas rītā.

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 25.marts 2024 19:06
28 0 Atbildēt

Nu varbūt būtu "jātrenējas" braukšanas laikā nenodarboties ar blakuslietām? Neēst/nedzert,nesmēķēt,nebakstīt,neklausīties apziņu apdullinošu audiomateriālu,nerisināt emocionālas sarunas ar pasažieriem un/vai mobilā tīkla abonentiem, pārlieku nepaļauties uz dažādiem beidzamajā laikā populārajiem vadītāja assistentiem?

anonimikis 25.marts 2024 19:14
16 0 Atbildēt

Kaut ko Tu te pārspīlē. Tīnūžu tiktokeri rāda, ka var mierīgi maukt 200+ ar stūrī vienā rokā un ar otru roku filmēt ceļu vēl. Kam lohi ticēs - vieda onkuļa ieteikumam vai pacana video no reālās lohdzīves?

Hmm 25.marts 2024 16:03
8 0 Atbildēt

nu tā jau sanāk - redzi avāriju, laidies prom, ko kājas nes.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 1

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Liepājā ražos lidmašīnas ar ūdeņraža dzinēju (+ VIDEO) 2

Liepājā pēc dažiem gadiem tiks ražotas lidmašīnas. Uzņēmums “Fokker Next Gen” Liepājas Speciālajā ekonomiskajā zonā veidos ūdeņraža lidmašīnu ražošanas un testēšanas rūpnīcu, kā arī plāno inženierzinātņu centra izveidi. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti