Baltijas valstīs degvielas cenas pagājušajā nedēļā pamatā samazinājās 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 27.aprīlis 2024 18:09

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas galvaspilsētās degvielas cenas samazinājās, izņemot benzīna cenu Rīgā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa. Dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien 95.markas benzīna cena nedēļas laikā nemainījās un maksāja 1,764 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 1,4% - līdz 1,68 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā saruka par 2,2% - līdz 1,589 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 3,2% - līdz 1,534 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,6% - līdz 1,809 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā kritās par 1,9% - līdz 1,589 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Tallinā saglabājās stabilas un attiecīgi maksāja 0,739 eiro un 0,67 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā autogāzes cena samazinājās par 4,5% - līdz 0,642 eiro par litru.

 
Visi komentāri
 
650 28.aprīlis 2024 15:14
0 0 Atbildēt

Nu tad jau pirms pāris nedēļām tikusi izplatīta (apzināta) dezinformācija par degvielas cenu celšanos un atklātā tektā ir notikusi (kārtējā,tīšā,bezkaunīgā) patērētāju maldināšana.Kurš (un/vai/varbūt) tagad atbildēs/PAr?

Ābols 29.aprīlis 2024 12:15
1 0 Atbildēt

Vakar no Klaipēdas,

Neste 1.487€/l  un -7c nestes atlaide. 

CircleK 1.527€/l un -10c var dabūt ja ar nr zīmi....

Pats lētakais pa ceļam ko redzēju vietējā tankštelē(kur es nepildītos, bet nu priekš datiem) bij 1.419€/l par Dīzeli.

Cik ilgi latvieši turpinās būt pazemīgi tai LV degvielas oligarhu mafijai?!? 👍

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Xiaomi SU7 salūst jau pēc 39 kilometriem; pilnīgi jauno auto salabot nevar (+ VIDEO) 7

Kāds pilnīgi jauna Xiaomi SU7 īpašnieks savā pirkumā vīlās jau pirmajā dienā, jo no iegādes vietas viņam ar elektrisko SUV izdevās nobraukt vien 39 kilometrus. Lasīt vairāk

 

Ar jaudīgāko dīzeli - prezentēts modernizētais Land Rover Defender (+ FOTO) 3

Land Rover Defender tas ir pirmais uzlabojums četru gadu laikā. Lasīt vairāk

 

Laukā minūte dārga.Kāpēc kombainiem vajadzīga laba degviela? (+VIDEO)

Sākot ar šī gada 1. aprīli fosilajām degvielām atsākta obligātās biopiedevas pievienošana. Neste Latvija pievieno 7% atjaunīgās biodegvielas Neste MY. Degvielas kvalitātes jautājums sevišķi būtisks ir lauksaimniekiem, kas izmanto dārgu lielgabarīta tehniku. Lasīt vairāk

 

Kā jaunajā Škoda Superb Combi jūtas basketbolists? (+VIDEO)

Škoda Superb lielākoties ir dienesta automašīna, taču cik šim uzdevumam gatavs ir jaunais modelis? Tā kā jaunais Škoda Superb Combi ir garš auto, mēs vēlamies noskaidrot, kā tajā jūtas patiesi garš cilvēks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti