Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

 

Foto: Mercedes-AMG

iAuto | 9.maijs 2024 4:47

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē.

Ražotājs informē, ka četrvietīgais Mercedes-AMG CLE 53 4-Matic+ Cabriolet ir aprīkots ar 3,0 litru rindas sešcilindru benzīna motoru, izplūdes gāzu turbokompresoru un elektrisko papildu kompresoru. Spēka agregāts attīsta 449 Zs jaudu un 560 Nm griezes momentu, bet 48V hibrīdsistēma un Integrētais startera ģenerators īslaicīgi nodrošina papildu 23 ZS jaudu un 205 Nm griezes momentu. Komplektu papildina modificēta 9G Speedshift pārnesumkārba, adaptīvā visu riteņu piedziņa un aktīvā aizmugures ass ar riteņu piestūrēšanu.

Salīdzinājumā ar parasto Mercedes modeli, AMG versijai ir patāki spārni un platāka špūre. Priekšpusē tie ir gandrīz seši centimetri, bet aizmugurē – septiņarpus centimetri. Automašīnas maksimālais ātrums ir 250 km/h, bet papildaprīkojumā pieejamā AMG Driver’s Package to paceļ līdz 270 km/h.

Kabrioleta salonā cita starpā ir 12,3 collu vadītāja displejs un 11,9 collu centrālais displejs, ko var elektriski noliekt no 15 līdz 40 grādiem, lai izvairītos no gaismas atspīdumiem, kad jumts ir nolaists.

 Lai nodrošinātu, ka ādas sēdekļi vasarā pārāk nesakarst, tiem ir īpašs pārklājums, kas atstaro saules infrasarkanos starus. Tas nozīmē, ka šāds materiāls paliek līdz pat 12 grādiem vēsāks nekā neapstrādāta standarta āda, ja tiek pakļauta tiešiem saules stariem. Pat tad, kad augšdaļa ir aizvērta, salons uzsilst mazāk, pateicoties vēsajiem sēdekļu pārvalkiem.

Mercedes cenas vēl nav paziņojis, taču zināms, ka pasūtījumu pieņemšana sākas vasarā, bet tirgū CLE 53 4-Matic+ kabriolets nonāks gada otrajā pusē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Fisker Ocean – par gandrīz 70 000 dolāru pirkto elektroauto noraksta neliela negadījuma dēļ 8

Elektriskā Fisker Ocean redzama neliela skramba, taču automašīnu salabot nevar un 69 000 dolāru vērtais pirkums jānoraksta. Lasīt vairāk

 

Gandrīz 200 km/h: Gulbenes novadā autovadītājs 1.27 promiļu reibumā ar VW Golf bēg no policijas (+ VIDEO) 20

Vakar, 16.maijā, Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Ziemeļvidzemes iecirkņa Reaģēšanas nodaļas amatpersonas, patrulējot ar dienesta automašīnu, Gulbenes pilsētā pamanīja kādu automašīnu “VW Golf”, kuras vadītājs nelietoja drošības jostu. Lai pārtrauktu likuma pārkāpumu, policijas amatpersonas nolēma to apturēt, taču tās vadītājs uzsāka bēgšanu. Lasīt vairāk

 

Policija Limbažu novadā aptur motociklistu, kurš brauca ar ātrumu 154 kilometri stundā 16

Vakar, 15. maijā, pusdienlaikā Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Rietumvidzemes iecirkņa Reaģēšanas nodaļas amatpersonas Limbažu novadā, Liepupes pagastā, veicot satiksmes uzraudzību, apturēja motocikla vadītāju, kurš pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu. Lasīt vairāk

 

Gandrīz 120 000 eiro – Mercedes-AMG GT 43 Coupe pārsteidz ar cenu (+ FOTO) 8

Mercedes-AMG nepatīkami pārsteidzis savas tehnikas entuziastus ar cenu, ko tas noteicis jaunajam GT 43 Coupe jau par bāzes modeli prasot gandrīz 120 000 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti