Fisker Ocean – par gandrīz 70 000 dolāru pirkto elektroauto noraksta neliela negadījuma dēļ 19

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 19.maijs 2024 12:30

Elektriskā Fisker Ocean redzama neliela skramba, taču automašīnu salabot nevar un 69 000 dolāru vērtais pirkums jānoraksta.

Henriku Fiskeru un viņa uzņēmumu šobrīd “nespārda kājām” vien tie, kuriem slinkums. Bet ir jau arī par ko. Jaunāko gadījumu apraksta Carscoop, kuram savu bēdu uzticējusi kāda amerikāniete.

Sieviete stāsta, ka patiešām ticējusi Fiskeram un pat ieguldījusi viņa uzņēmuma akcijas 20 000 dolāru. Ilgi kāroto Ocean (69 000 dolāru) viņa gaidījusi divus gadus un sākumā patiešām viss bijis labi. Lai gan automašīna un tās gaitas īpašības viņai patikušas, programmatūras darbība bijusi “visīstākais murgs”. Vienu dienu auto strādājis labi, nākamajā kārējā iedegusies brīdinājuma lampiņa likusi meklēt servisu.

Un tā visu laiku līdz liktenīgajai marta dienai, kad notika neliels starpgadījums, kādam citam auto nedaudz uztriecoties viņas Ocean durvīm. Sadursme bija neliela un nodarījums šķietami nenozīmīgs .Vērtētāji atzina, ka durvīm nodarīti virspusēji bojājumi un ir salauzta durvju enģe. Nekas ļoti būtisks un, lai arī remonta izmaksas sastādīja 910 dolārus, lieta varēja tikt atrisināta.

Negaidītākais sekoja pēc tam – izrādījās, ka remontu nav iespējams veikt, jo nav rezerves daļu, līdz ar to apdrošināšanas kompānija transportlīdzekli noraksta.

Īpašniece saņēmusi kompensāciju 53 303 dolāru apmērā, tomēr sarūgtinājums palicis – 20 000 dolāru, kas bija ieguldīti Fisker  var uzskatīt par zudušiem, jo Henrika Fiskera vadītā uzņēmuma izglābšanās no bankrota ir maz ticama.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Po 19.maijs 2024 18:37
14 1 Atbildēt

Piesārņojošais kapitālisms?

Šitā itin visā. Arī blendera elektrolux nažu daļa maksā teju tikpat cik jauns viss komplekts.

Krotow 19.maijs 2024 13:13
12 0 Atbildēt

Būs jāmeklē metālmākslas brīnumdari, kuri prot uztaisīt līdzīgu eņģi. Kura pēc tam kalpos ilgāk kā pārējais auto.

Nelabojams 19.maijs 2024 18:56
12 1 Atbildēt

Precīzi. Kad toneri tukši, krāsu lāzerprinteris ir izmetams, jo jauns komplekts maksā dārgāk, nekā jauns printeris ar visiem toneriem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti