Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 18

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 27.marts 2024 13:23

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā.

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pļurkt 28.marts 2024 10:36
4 0 Atbildēt

Nezinu - šorīt Nestes DUSā Pro dīzelis kā bija 1.777, tā arī ir!

650 27.marts 2024 15:54
4 0 Atbildēt

Kāpēc nekad nav apskatīta MY dieseļa cena??

Kāds pamatojums bija "ne piliena naftu nesaturošo" MY beidzamos pāris gados turēt nekaunīgi bezatbildīgi neadekvātā cenā par 2,97eur/litrā?Kā tas "veicināja" bezizmešu tehnoloģijas "triumfu"? Kurš diez LOHS to "pirka" par šādu cenu, un cik bij reālie MY pārdošanas apjomi??

Un kas konkrēti notika (kāda sagadīšanās sagadījās..) pirms nedēļas, kad šī te 2,97 cena pēkšņi izrādījās nokritusies uz 2,42eur/litrā?? Kas tā konkrēti "izmainījās", ka šis šķidrums palika par apaļiem 55 centiem/litrā lētāks?

Kur ir tas citkārt te daiļrunīgais Nestes boss "Armands" un KAD viņš ar saviem "uzticamajiem klientiem" sāks runāt normālā (ne-Lohu) valodā? 

Vai šāda "normālvaloda" šajā tēmā vispār ir iespējama? Cik vēl ilgi Jūs (Tirgoņi un viņus apkalpojošie lokanie Demagogi) turpināsiet muļķot cilvēkus un nekaunīgi kāst tieši TOS, kuri "gribētu" uzvesties daudzmaz "zaļi", taču ne par kaut kādu no pirksta izzīstu nekaunīgi kosmisku cenu?

RīgasSatiksme 28.marts 2024 13:38
2 0 Atbildēt

Piekrītu 650tajam. 

Mans novērojums PROdīze ne tikai klusāk darbina dzinēju (testēts arī ceļojumos uz busiem un ziemā kad auto pa nakti atstāts ārā), bet arī tērē mazāk degvielu. Piemaksā tās pāris eiras par pilnu bāku un nobrauc vairāk, ieguvums - motoram labāk. 

A bendzīniekiem daru to pašu, tikai 98tais.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 1

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Liepājā ražos lidmašīnas ar ūdeņraža dzinēju (+ VIDEO) 2

Liepājā pēc dažiem gadiem tiks ražotas lidmašīnas. Uzņēmums “Fokker Next Gen” Liepājas Speciālajā ekonomiskajā zonā veidos ūdeņraža lidmašīnu ražošanas un testēšanas rūpnīcu, kā arī plāno inženierzinātņu centra izveidi. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti