Nedēļu garā reidā Vidzemē autovadītājiem par pārkāpumiem sastādīti 740 protokoli 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 16.marts 2019 8:57

Nedēļu gara profilaktiskā reida laikā Vidzemē policijas darbinieki par dažādiem pārkāpumiem autovadītājiem sastādījuši 740 administratīvā pārkāpuma protokolus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Zane Vaskāne.

Tika noformēti 72 administratīvo pārkāpumu protokoli par drošības jostu nelietošanu un 20 par transportlīdzekļu vadīšanu alkohola reibumā. Tāpat konstatēti citi pārkāpumi, kā, piemēram, atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kas fiksēta 243 gadījumos.

Policija pastiprināti pievērsa uzmanību arī mazāk aizsargātajiem ceļu satiksmes dalībniekiem, proti, tika kontrolēti un brīdināti arī gājēji un riteņbraucēji. Kopumā noformēti 30 administratīvā protokoli gājējiem.

Vaskāne skaidroja, ka policija arī turpmāk veiks šādus profilaktiskos pasākumus, lai novērstu bīstamās situācijas ceļusatiksmē. "Ikvienam ceļu satiksmes dalībniekam ir jāsaprot, ka nepiesprādzētā josta, neuzvilktā veste, ceļa šķērsošana tam neparedzētā vietā, neatbilstoši pārvadāts mazais pasažieris var dažu sekunžu laikā izvērsties par dzīves lielāko traģēdiju," uzsvēra policijas pārstāve.

 
Visi komentāri
 
Freijers 18.marts 2019 9:02
0 0 Atbildēt

Reidi, kas ir nedēļu gari vai kas ir ik pēc pāris dienām īsti vairs nav nekādi reidi bet gan rutīna...tieši tāpat kā vienu brīdi bija modē uz Krustpils ielas taisīt iksestdienas ablavas ar pūšamajiem - tie nav nekādi reidi, jeb mums arī policaju ērtības dēļ reidi un tiesības turēt pēc kārtas nekad nebeidzās.

Ehh, bija laiki 90jos, kad šķiet Čevers aizliedza krūmos slēpties CP....nu ķer un soda kā vien var un sirds tīko - izdoma ir nebeidzama.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 22

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Cupra" pasaules pirmizrādē prezentē jaunos "Formentor" un "Leon" modeļus (+ FOTO) 1

Cupra atklāj modernizētos Formentor un Leon modeļus. Dzinēji ar jaudu no 150 līdz 333 Zs, tostarp dīzelis un lādējamais hibrīds. Lasīt vairāk

 

"Volkswagen" peļņa pirmajā ceturksnī sarukusi par 20% 2

Vācijas autobūves grupa "Volkswagen" šogad pirmajā ceturksnī strādāja ar 3,7 miljardu eiro tīro peļņu, kas ir par 20% mazāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn, liecina autoražotāja otrdien publiskotais paziņojums. Lasīt vairāk

 

Great Wall Motor uzlabo Ora 3 un samazina cenu 8

Ķīnas autoražotājs Great Wall Motor (GWM) uzlabojis kompakto elektriskās piedziņas modeli Ora 3 un iepriecinājis pircējus, samazinot cenas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti