Man ir transit, draugam transportieris. Droši vien daudz kas atkarīgs no komplektācijas, taču kopējais iespaids tāds, ka transportieris tuvāks vieglajam vai minivenam, transits tāds busīgāks. Kaut vai gaitas ziņā. Tas viss par vecajiem 96 - 98g. Par jaunajiem nezinu.
Transitam liels mīnuss ir aizmugures piedziņa. Priekša smaga , aizmugure viegla. Ja aizmugure nav piekrauta, tad ziemā var netikt prom no jebkuras aizsalušas peļķes kurā kaut ar vienu pakaļējo riteni iebraukts. Pluss ir izturīgāks, lētākas detaļas un apkope. Daudz ko šrotos var atrast. Ērtāki sānu kombinētie atpakaļskata spoguļi. Apsildāms priekšējais stikls arī ir ok. Daudziem ir autonomā pečka ar taimeri. Ļoti laba fīča!
Tomēr Mans spriedums, ja domāts pamatā kā ģimenes auto izbraukumiem , ceļojumiem utt. tad transportieris, ja kartupeļus un malku vadāt, tad transits. Bet tas nav akmenī iecirsts. Esmu ar visu ģimeni 2ned pa eiropu valkājies un bija ok.
Transit vs Transporter
Apskaidrojiet cilvēli ar pieredzi - kas kādam auto ir + un -?
Cenu starpība ir ievērojama... gandrīz 2X . Transit it kā dzinējs izturīgāks nekā Transp..
KAS PAR LIETU? ;(