Deputāti sāk izmeklēt “Rail Baltica” (+ VIDEO) 13

 
LTV Ziņu dienests | 12.jūlijs 2024 8:30

Pētīt radušos haosu ap tā dēvēto gadsimta projektu “Rail Baltica” sākuši Saeimas deputāti. Tam speciāli izveidota parlamentārās izmeklēšanas komisija, kas sešus mēnešus šķetinās visus ap projektu samilzušos jautājumus.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
BMW 12.jūlijs 2024 8:44
22 0 Atbildēt

Ko tie tukšmuldoņas var izmaklēt!? Vienīgais ko viņi prot izlemt ir piemaksas un prēmijas par dalību izmeklēšanas komisijā!

Kanibaals 12.jūlijs 2024 10:42
18 0 Atbildēt

Tāds jau tām komisijām mērķis, vēl galā secināt, ka jāizmeklē vēl.

0pis 12.jūlijs 2024 8:51
15 0 Atbildēt

Gerai, projekts iegājis otrajā fāzē "Vainīgo meklēšana". Tagad deputāti piedalīsies izmeklēšanas komisijās, saņems piemaksas, algos vispārīgos expertus, jomas expertus un konsultantus un dzers antidepresantus, piesaistīs (un uzsūks) līdzekļus līdz izveidos Atzinumu, uz kura pamata sāksies trešā fāze "Apbalvošana un atalgošana", kuras laikā neviens nerunās par iemesliem, bet tiks dāsni atlīdzināts tiem, kas iepriekšējās fāzēs ir nežēlojot lējuši sviedrus (vai imitējuši liešanu) lai projekts nonāktu tur, kur tas tagadiņ atrodās.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Testa brauciens uz Skrundas muižu ar jaunākajiem auto Latvijā (+ VIDEO)

Konkurss Latvijas Gada auto 2025 sāk ar oficiālo foto sesiju un pirmo pretendentu iepazīstināšanu. Lasīt vairāk

 

Kāpēc Latvijā degvielas tirgotāji nerīkojas, lai pārdalītu tirgu sev par labu? Es neredzu konkurenci (+ VIDEO) 18

iAutolv uzpilda degvielu un cenšas saprast, kāda ir Latvijas degvielas tirgotāju cenu politika. Lasīt vairāk

 

Zināms, kad "Rail Baltica" projekts "no sliedēm nogāja" (+ VIDEO) 6

Dzelzceļa projekts "Rail Baltica" "no sliedēm nogāja" 2013.–2014.gadā, topot alternatīvam risinājumam, kas neparādās būtiskākajos projekta dokumentos, tas izriet no "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijas priekšsēdētāja Andra Kulberga (AS) sacītā raidījumā "Rīta Panorāma". Lasīt vairāk

 

Aptauja: Latvijas iedzīvotājus ceļu satiksmē visvairāk kaitina pagrieziena signāla nerādīšana 21

Latvijas iedzīvotājus, piedaloties ceļu satiksmē, visvairāk tracina tas, ka citi vadītāji nerāda pagrieziena signālu, pārvietojas lēni un neatbilstoši atļautajam braukšanas ātrumam, kā arī veic pēkšņu un strauju bremzēšanu, noskaidrots apdrošināšanas tehnoloģiju uzņēmuma Balcia veiktajā aptaujā*. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti